Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο Γ. Παπανδρέου ανάμεσα στους 100 κορυφαίους στοχαστές του κόσμου!


Το περιοδικό πλέκει το εγκώμιο του έλληνα πρωθυπουργού για τα σκληρά μέτρα που έχει χρειαστεί να πάρει για τη χώρα του.

Στους κορυφαίους 100 στοχαστές για το 2010 βρίσκεται ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τη λίστα που συνέταξε το περιοδικό “Foreign Policy”, το οποίο μάλιστα τον κατατάσσει στην 79η θέση....



Σύμφωνα με το περιοδικό μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “κάνει το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα στη χειρότερηυ χρονιά της χώρας”, κάνοντας και ιδιαίτερη αναφορά στο έλλειμμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει παρά τα ψευδή στοιχεία του προκατόχου του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό ο κ. Παπανδρέου έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σκληρότατο πρόγραμμα λιτότητας παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της χώρας.

Από τις πλέον γνωστές φυσιογνωμίες στη λίστα του περιοδικού είναι ο Διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Eνώ την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο γνωστός επενδυτής Warren Buffett, με δεύτερο στην λίστα να βρίσκεται ο Μπιλ Γκέιτς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στοχαστής με σκονάκια; Έχει πει τίποτε δικό του;;;;; Έτοιμα του τα δίνουν και αυτός προσπαθεί να τα παπαγαλίσει! Εάν ήμουν δάσκαλος του, στα προφορικά κάθε χρόνο κομμένος θα ήταν! Ακόμη στην τετάρτη δημοτικού θα ήταν! Με μουστάκι και καράφλα!