Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τι πρόβλημα είχε ο Γαλιφιανάκης με συμπρωταγωνιστή του στην ταινία "Μη σπρώχνεις έρχομαι";


Στους κινηματογράφους κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου η ταινία "Μη σπρώχνεις έρχομαι" στην οποία πρωταγωνιστεί ο "δικός μας" Ζάκ Γαλιφιανάκης.

Ο κωμικός ηθοποιός στα γυρίσματα της ταινίας είχε ενα προβληματάκι αλλά το ξεπέρασε.

Τι ήταν αυτό;...



O Zακ εκτός από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. είχε συμπρωταγωνιστή του κι ένα σκύλο.

Τι κάνει ένας επαγγελματίας ηθοποιός όταν έχει αλλεργία με τους σκύλους;

O Ελληνοαμερικανός ηθοποιός δέθηκε ιδιαίτερα με τον τετράποδο συμπρωταγωνιστή του παρά την αλλεργία του στα σκυλιά λέει, «ζήλευα την ικανότητά της να κοιμάται στη δουλειά. Αφήστε που ροχαλίζει όπως κι εγώ.»

Όσο όμως κι αν λάτρεψε η κάμερα τον Σόνι, υπήρχε ένα κόλπο που η σκυλίτσα που τον υποδυόταν δεν μπορούσε να καταφέρει.

Για να βγει η σκηνή, αναγκάστηκαν να φέρουν τον Μπόντι στο πλατό. «Είναι ένα πολύ ήσυχο και ευπροσάρμοστο σκυλί. Δεν κουράζεται ιδιαίτερα. Νομίζω ότι έμαθε σχετικά νωρίς ότι οι περισσότερες σκηνές χρειάζονται χρόνο για να γυριστούν και ότι θα μπορούσε να πάρει έναν υπνάκο.» .

Για να σας θυμίσουμε και την υπόθεση...στο φίλμ ο Ντάουνι ενσαρκώνει τον Πίτερ Χάιμαν, έναν άντρα που πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά σε λίγες ημέρες. Προσπαθώντας να προλάβει την πτήση της επιστροφής από Ατλάντα για Λος Άντζελες, ώστε να είναι στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού, οι καλές προθέσεις του θα εξανεμιστούν λόγω του επίδοξου ηθοποιού και καπετάν-φουρτούνα Ίθαν Τρέμπλεί (Γαλιφιανάκης).

Η τυχαία συνάντησή τους θα έχει ως αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω από το αεροπλάνο και να μπουν στη μαύρη λίστα των επιβατών που απαγορεύεται να πετάξουν… τη στιγμή που οι αποσκευές, το πορτοφόλι και η ταυτότητα του Πίτερ πετούν κανονικά για Λος Άντζελες. Μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Πίτερ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει οδικώς με τον Ίθαν και τον σκύλο του.

Το ταξίδι τους θα αποδειχθεί μια τεράστια περιπέτεια, κατά την οποία θα διασχίσουν όλη τη χώρα, θα καταστρέψουν πολλά αυτοκίνητα, αμέτρητες φιλίες και κυρίως τα νεύρα του Πίτερ. Από τον δημιουργό του “The Hangover”, Τοντ Φίλιπς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: