Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Βαλβέρδε: "Ενδεχομένως να γίνουν μία ή δύο μεταγραφές"

Για την Ολλανδία αναχώρησε το πρωί ο Ολυμπιακός, προκειμένου να δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στη σημασία των παιχνιδιών αυτών για την ομάδα του.

«Έχουμε μπροστά μας τέσσερα ματς σε οκτώ μέρες. Είναι δυνατά φιλικά και θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Θα δούμε την κατάσταση των παικτών και θα αποφασίσουμε για το τελικό μας ρόστερ», είπε ο Ισπανός τεχνικός, αφήνοντας ανοιχτό "παράθυρο" για κάποιες επιπλέον προσθήκες παικτών: «Έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας για μεταγραφές μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Ενδεχομένως να προχωρήσουμε σε μία ή ακόμα και δύο μεταγραφές».

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Βαλβέρδε δήλωσε: «Η συνάντηση μας δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Συναντιόμαστε συχνά με τον πρόεδρο και στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων ήταν και η τελευταία μας επαφή. Συζητήσαμε για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα και, φυσικά, για τις μεταγραφές, αλλά όπως σας είπα δεν είμαστε ακόμα σίγουροι. Θα αποφασίσουμε μετά τα φιλικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: