Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο νέος έρωτας της κληρονόμου Εριέττας Κούρκουλου!

Η μικρή Εριέττα Κούρκουλου ερωτεύθηκε και πάλι, αφού την καρδιά της φαίνεται να έχει «κλέψει» ο πρόσφατα χωρισμένος Κωνσταντίνος Αργυρός.

Οι ψίθυροι για την κρυφή τους σχέση γίνονται όλο και πιο συχνοί το τελευταίο διάστημα. Εριέττα και Κωνσταντίνος βρέθηκαν μαζί 3 φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όντας μάλιστα ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας προς τον άλλον. Τα πρώτα κουτσομπολιά για τη σχέση τους άρχισαν όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο club στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου πραγματοποιούσε μία guest εμφάνιση εκεί ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ λίγο καιρό αργότερα ο ένας απόλαυσε τη συντροφιά του άλλου στο prive party που διοργάνωσε η Ναταλία Γερμανού για τα γεννέθλιά της, στην περιοχή της Εκάλης. Όλο το βράδυ αντάλλασαν καυτές ματιές και αρκετά υπονοούμενα.

Οι φήμες περί σχέσης «φούντωσαν» ακόμη περισσότερο όταν στο πάρτι αποφοίτησης της Εριέττας, μεταξύ συγγενών και φίλων, έκανε την εμφάνισή του και ο ανερχόμενος τραγουδιστής. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός χώρισε πρόσφατα με την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη, ενώ τον τελευταίο καιρό δεν τον αφήνει σε ησυχία και μία ξανθιά κοπέλα που μάλιστα του κράτησε αρκετές φορές συντροφιά, όταν εκείνος εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: