Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δεν παντρεύεται ο Ρέμος!

«Είναι ώρα για δουλειά και για προσπάθεια, να σώσουμε τον τόπο μας και την επόμενη γενιά», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος και απέκλεισε το ενδεχόμενο της παντρειάς, που άνοιξε πριν από λίγες μέρες ο Ηλίας Ψινάκης λέγοντας πως θα είναι ο κουμπάρος του.

Σοκ έπαθε η Υβόννη όταν άκουσε τον μάνατζερ - δημοτικό σύμβουλο να λέει από μικροφώνου στο μουσικά βραβεία MAD ότι ο Αντώνης θα παντρευτεί την καλή του και εκείνος θα ανταλλάξει τα στέφανα.

Σοκ όμως πρέπει να έπαθε και τώρα, που άκουσε τον Αντώνη να δηλώνει στο «10 με 1 μαζί» ότι «όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το πούμε. Τώρα δεν είναι ώρα για παντρειές, ούτε για γάμους»! Όπως πρόσθεσε, αυτό που προέχει τώρα είναι να ορθοποδήσει η οικονομία και η χώρα. Ούτε μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου ή του Κοινοβουλίου να ήταν ο Αντώνης... Άσε που άμα κρίνουμε από τα της οικονομίας, μάλλον μαύρα μάτια θα κάνουμε για να φάμε κουφέτα...

Όσο για την κουμπαριά με τον Ψινάκη; «Είναι τρομερά εκκεντρικός και έντονη προσωπικότητα... Θα δούμε αν θα τον κάνω κουμπάρο όταν θα έρθει εκείνη η ώρα», ήταν η απάντηση!

«Αντλώ την δύναμή μου από την προσπάθεια που κάνουν όλοι γύρω μου. Υπάρχει ενέργεια μεγάλη ενέργεια γύρω μου και, φυσικά, από την σύντροφό μου. Νιώθεις ανάταση ψυχής με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου», ανέφερε ο Αντώνης και πρόσθεσε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του «εθνικό τραγουδιστή» αλλά ένα απλό μέλος της κοινωνίας. «Αν μπορώ και τρέφω κάποιους ανθρώπους με την μουσική, που λειτουργεί σαν ψυχικό ντόπινγκ, χαίρομαι πάρα πολύ», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: