Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σισέ

Σε club της Χαλκίδας θα αποχαιρετήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, έπειτα από μία διετία παραμονής στη χώρα μας. Ο Γάλλος άσος θα ανέβει στα decks την Παρασκευή σε μία βραδιά που προμηνύεται συναρπαστική.

Η είδηση που δεν θα ήθελαν ποτέ να ακούσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού δυστυχώς επιβεβαιώνεται.

Ακόμη κι αν τελικά ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν καταλήξει στη Λάτσιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πλέον πως αποχωρεί από το "τριφύλλι".

Όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr το πάρτι για το οποίο είχε γίνει τόσος ντόρος της προηγούμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί στο Gaz Club στη Χαλκίδα την προσεχή Παρασκευή με ώρα έναρξης 22.00....


"Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι" όπως τιτλοφορείται και στο οποίο ο ίδιος ο Σισέ θα παίξει μουσική, έχοντας την αρωγή του ράπερ Kyu ενώ θα "τζαμάρει" και το συγκρότημα των Underdogs.

Ο 30χρονος επιθετικός επέλεξε τούτο τον τρόπο για να ευχαριστήσει όσους γνώρισε κατά την διάρκεια της διετούς παραμονής στη χώρα μας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κάνει κράτηση για το συγκεκριμένο event, το οποίο δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στο πάρτι του καλοκαιριού

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες στο club, που αναμένεται να ζήσει μεγάλες πιένες με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία πρόσκληση προκειμένου να αποθεώσουν για τελευταία φορά το ίνδαλμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: