Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επίθεση της Ντόρα Μπακογιάννη κατά του Μίκη Θεοδωράκη!


ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΟΡΝΙΟ;

Επίθεση εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη στον Μίκη Θεοδωράκη θέτοντας το ζήτημα της χρηματοδότησης της εκδήλωσης στην οποία ήταν ο βασικός ομιλητής στα Προπύλαια.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, είπε ότι δεν πιστεύει πως...



όλες οι κινητοποιήσεις κατά πολιτικών είναι αυθόρμητες και κατέθεσε το ενδιαφέρον της να δημοσιοποιηθεί η χρηματοδότηση της εκδήλωσης με ομιλητή το Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια.

Το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που κινητοποιούνται είναι αυθόρμητα οργισμένοι Έλληνες, είπε, επισημαίνοντας πως «σ’ αυτούς το πολιτικό σύστημα οφείλει να απαντήσει» και πως δεν δικαιολογούνται οι πολιτικές ηγεσίες να κρύβονται ή να παρασύρουν τον κόσμο, λέγοντας ότι μπορούμε να μην πληρώσουμε τα χρέη μας, γιατί τότε θα υποχρεωθεί η Ελλάδα να κάνει και εσωτερική στάση πληρωμών.

«Η Δημοκρατία έχει κανόνες», τόνισε η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι λαϊκισμοί, δηλώσεις περί απόσυρσης βουλευτών, προπηλακισμοί πολιτικών, αποκλεισμός της Βουλής και ρητορείες για επαναστατική κυβέρνηση είναι επικίνδυνες λογικές.

ΑΞΙΖΕΙ: Για λόγους πολιτικής συνέπειας να αναφέρουμε ότι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ήταν υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990, όταν ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην ίδια κυβέρνηση, ενώ η κ. Νίτσα Λουλέ-Θεοδωράκη ήταν πρώτη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό της Ντόρας Μπακογιάννη, την περίοδο που αυτή ήταν δήμαρχος Αθηναίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χεστηκατε πανω σας εεε?μια μπραφ εκανε ο μικης κ μαζεψε 20,000 κοσμο..χωρις φατσοβιβλια χωρις ιντερνετ κ ''πολιτισμενες διαμαρτυριες''
πηγαμε ολοι να ακουσουμε καποιον που γεννηθηκε το 1925 να μας μιλαει για πραγματα που πολεμησε στα νιατα του κ τα ξαναβλεπει να γινονται..
τι να του πει η ντορα??
νομιζω οτι φαινετε πια ο λογος για τον οποιο καποιοι θελουν να ειναι οι συγκεντρωσεις στο συνταγμα χωρις κομματα κ σημαιες....