Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μαζί με τους "16" του ΠΑΣΟΚ και ο Στέφανος Μάνος


Το αίτημα των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για απολογισμό της εφαρμογής του Μνημονίου συνυπογράφει ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ, Στέφανος Μάνος, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την αδυναμία καταλογισμού πολιτικών ευθυνών και δραστικού περιορισμού του δημοσίου τομέα.

"Μέχρι το Φεβρουάριο πληροφορούμασταν στοιχεία της πραγματικής κατάστασης από τις συνεντεύξεις τύπου της τρόικας. Μπορεί να μη μας άρεσαν όσα έλεγαν, αλλά δεν είχαμε την εντύπωση ότι μας εξαπατούσαν....



Αγανακτώ με την πλήρη συσκότιση που έχει επιβάλει η κυβέρνηση. Απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας επικρατεί ο φόβος για το αύριο. Στο σκοτάδι, ο φόβος παραλύει το μυαλό», σημειώνει στη συνέχεια της δήλωσής του ο κ. Μάνος και επαναλαμβάνει τη θέση της ΔΡΑΣΗΣ «ότι για την εξαφάνιση των ελλειμμάτων και τη δημοσιονομική σταθεροποίηση πρέπει να περιοριστεί δραστικά το κράτος και οι δαπάνες του».

Καταλογίζοντας τέλος ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα, ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ καλεί την κυβέρνηση να κυβερνήσει, υπογραμμίζοντας πως για το συμμάζεμα των δαπανών δεν χρειάζεται καμία συναίνεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: