Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει ο Μίκης Θεοδωράκης


Συγκέντρωση ανάλογη με αυτήν της Αθήνας θα διοργανωθεί με πρωτοβουλία του Μίκη Θεοδωράκη και της «Σπίθας» την ερχόμενη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Ο μουσικοσυνθέτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με τον πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλο και του ζήτησε να συμμετάσχει σε μία τιμητική επιτροπή η οποία θα τον καλέσει...



να μιλήσει σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, όπως και συνέβη.

Ετσι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, "η φωνή του προδομένου ελληνικού λαού, ενώνεται με τη φωνή του Μίκη Θεοδωράκη και υψώνεται για να ακουστεί ως τα πέρατα της Ευρώπης και όλου του πλανήτη και στη Θεσσαλονίκη".

Την ίδια ώρα η Αθήνα έχει το βλέμμα στραμμένο στο ραντεβού της επόμενης Κυριακής με ομάδες Αγανακτισμένων όλων των ηλικιών να δίνουν το «παρών» κάθε μέρα στην πλατεία Συντάγματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

BRE SIS TOSO MALAKES ISTE PROBALETE TO ROUFIANO TIS DIMOKRATIS OTAN TA EPERNE XONTRA APO TO KRATOS GIA SINABLIES DEN MILAGE O MALAKAS ANTE STON AGIRISTO ESIS KAI AFTOS MAZI MALAKES E8NOSOTIRES TIS DEKARAS: