Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

H φωτογραφία του κόσμου που προσπάθησε να μπει στη Βουλή!



Εδώ μπορείτε να δείτε τον κόσμο που πριν λίγα λεπτά προσπάθησε
να μπει στη Βουλή!!!

Επίσης δείτε και την "εξαιρετική" συμπεριφορά των Αστυνομικών....

Λες.. και έχουν να κάνουν με κατσαρίδες και όχι με ανθρώπους....!!!

14 σχόλια:

Andreas είπε...

Θα τρελαθούμε τελείως... Δηλαδή έπρεπε οι αστυνομικοί να αφήσουν τον "κόσμο" να καταλάβει το κοινοβούλιο; Μερικοί άνθρωποι νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν σε αυτή τη χώρα. Και δικαιολογούν την κατάλυση του νόμου με συνθήματα που απευθύνονται σε ένα άλογο συναίσθημα.

Michalis είπε...

α ρε μπατσοι. Φυλατε τα αφεντικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Ρημαδιο ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι να το καταλάβει το κοινοβούλιο. Χειρότερο δεν γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

fusika ka prepei na mpoune mesa na tous spasoun sto xuloola ta lamogia oxi tha kathomaste na tous koitame na mas pairnoun ta lefta terma k h koroidiakai su volemenos tha sai kai tha milas etsi ante apo dw lamogia

Ανώνυμος είπε...

Δωστε φιλακια στουσ τσολιαδες...ξυλο σε ολους τους βουλευταδες, μη καιτε τη βουλη!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί οι βολευταράδες δλδ τόσα χρόνια δεν "έκαναν ότι γουστάρουν σε αυτήν την χώρα"? Τις μας λες ρε φίλε Αντρέα? Αφού ο κοσμάκης δεν έχει άλλο μέσο αντίδρασης ντου μπας και καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο...

Ανώνυμος είπε...

YPARXEI TROPOS NA MPOYN STHN BOYLH ALLA DEN EINAI AYTOS... TO 8EMA EINAI OTAN MPOYN STH BOYLH, META TI? PLHRHS ANARXIA? EKTAKTOS STRATIOTIKOS NOMOS? POLITISMENES SYZHTHSEIS, TI???
PRAGMATIKA, AN GINEI KATALHPSH STH BOYLH TA PRAGMATA 8A GINOYN AMESWS AKRAIA, TO APOTELESMA DEN 3ERW PIO 8A EINAI, ALLA 8A EIXE ENDIAFERON NA ZHSOYME KATI TETOIO... AKOMA KAI AN 8A KLAIME META.
E3ALOY EDW POY GENNH8HKE O DYTIKOS TROPOS SKEPSHS, EDW BLEPOYME NA PLHSIAZEI KAI TO TELOS TOY, THN ANTIKATASTASH TOY APO THN NEA EPOXH, THN NEA PAGKOSMIA TA3H PRAGMATWN... THIS IS GROUND ZERO! ;-) AN PERASEI APO TOYS ELLHNES (&ISPANOYS KTL), PERNAEI PANTOY META.

-JEZUZ

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαφωνώ με την αγανάκτιση του κόσμου. Και ίσα ίσα που ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και διαμαρτύρωνται προς χάριν όλων μας!!
Αλλά απορώ ο κόσμος δεν φαίρεται στους αστυνομικούς λες και είναι κατσαρίδες;; ΄΄Η προτιμάς οι αστυνομικοί να μην κάνουν την δουλειά τους και να καταντίσουν και αυτοί απολυμαίνοι;; Τότε θα ήταν όλα καλύτερα;;

Ανώνυμος είπε...

to zoume kai ayto se aythn thn xwra tou paralogou... na yparxoun atoma pou iperaspizonte tous mpatsous...

humanity είπε...

ΒΑΣΙΚΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ,ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ!

ΤΟ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ,ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!..

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΟΝΤΙΑ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚΟ,ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ!

ΤΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ..ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ .."ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ¨ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

spyros delaportas.kala kanoyn na ta spasoyn ola na katalithei epiteloys to vromiko kratos kai oi margionetes toy oi 300 koproi,enosh tora olon ton akraion xoron anarxikoi kai xrysaygites mazi gia thn anatrpoph...

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπός εδώ δεν είναι απλώς να τα σπάσουμε όλα...αν και υπάρχουν πολλοί από μέσα από την Βουλή που θα άξιζε να τους σπάσει το κεφάλι κανείς ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! αυτού του τόπου, λες και τους ανήκει. Το θέμα είναι προς τα πού θα εκτρέψουμε την κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι πρέπει να εκτραπεί! Το ΔΝΤ θα μας πιεί το αίμα, όπως έκανε στην Αργεντινή, όπως έκανε στην Νιγηρία, όπως έκανε οπουδήποτε αλλού που ενεπλάκη! ΑΚΟΥΣΤΕ: πρέπει να δείξουμε τσαμπουκά για να τους ρίξουμε αυτούς τους αλήτες, και μάλιστα χωρίς να φοράμε ταμπέλες, αριστερός, δεξιός, χριστιανός άθεος, ολυμπιακός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο θα επινοήσουν για να μας διαιρούν! Πρέπει να είμαστε οι απλοί πολίτες αυτής της χώρας που θέλουμε πίσω ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! Να πάνε να χεστούνε, όλοι αυτοί που επιβουλεύονται τον τόπο αυτό, τον κόπο μας, το αίμα των συγγενών μας, των προγόνων μας, της μεσαίας τάξης που ακόμα παραμένει σθεναρή σε αυτήν την χώρα και που θέλουν να τους καταντήσουν ρακένδυτους. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ; ΝΑΙ! ΞΥΛΟ; ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑΙ! ΑΛΛΑ να κάτσουμε όλοι εδώ και πριν βγούμε ο καθένας με ένα ματσούκι στο χέρι και μοιράζουμε σφαλιάρες να ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε, γιατί αλλοιώς θα εμφανίσουν πάλι μέσα από ΜΜΕ κάποιον Μεσσία, που στην δύσκολη ώρα θα μας "σώσει" και τότε η δουλεία μας θα είναι χειρότερη. Δεν αρκεί να σπας κάτι. Πρέπει να ξέρεις ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ! ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΛΙ! Σκεφτείτε που να πάρει Έλληνες, γιατί αλλοιώς χανόμαστε! Αν είμαστε πολλοί, και εννοώ πολλοί, γιατί η συντριπτική πλειψηφία είναι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ, χωρίς να δίνουμε δικαιώματα στα καθίκια τους δημοσιογράφους να βγαίνουν στα κανάλια και να καταδικάζουν κάθε κίνηση διαμαρτυρίας ενάντια στο κωλοσύτημα αυτό, προς διασφάλισιν της "τάξης και ασφάλειας", τότε τους έχουμε πατήσει στο λαιμό. Ο Γκάντι έκανε σύνθημα την ΜΗ-ΒΙΑ και κέρδισε την χώρα του πίσω από τους πιο λυσσαλέους κατακτητές...αλλά ήταν όλοι ενωμένοι! μουσουλμάνοι και ινδουιστές, που ήταν κατά τα άλλα αντίπαλοι! εάν δεν διαδηλώσουμε πιο όμορφα, με πραγματικά ιδανικά που να μας εκφράζουν ΟΛΟΥΣ, τότε δεν θα βγει η γιαγιά, ο παπούς ο συνατξιούχος, το έφηβο παιδί, ο μη-κουμουνιστής, ο χριστιανός, ο χεσμένος, ο βολεμένος που θέλει παρολαυτά να δει κάτι να λλάζει και τους χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!! ΟΧΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.-
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΙΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

κανονιστε εσεις του κοινοβουλιου να διαφυλαξετε τις δημοκρατικες κατακτησεις του λαου καθως επισης και τα συμφεροντα του απο τους καρχαριες του ΔΝΤ