Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Την Ελλάδα επέλεξε ο συνιδρυτής της Microsoft για τις διακοπές του

Ο Paul Allen , συνιδρυτής της Microsoft επισκέφτηκε την Γαύδο και τα Σφακιά με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του Octopus συνεχίζοντας τις διακοπές του σε Ελληνικά νησιά.

Το πρωί του Σαβάτου η θαλαμηγός «έδεσε» έξω από το λιμάνι της Χώρας Σφακίων και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr οι 16 επιβάτες επρόκειτο να επισκεφτούν με τα ελικόπτερα της θαλαμηγού την ακριτική Γαύδο.

Μεταξύ των 16 καλεσμένων του μεγιστάνα της ηλεκτρονικής τεχνολογίας Paul Allen, βρίσκεται και διάσημος ηθοποιός.

Άλλωστε και το 2009 που είχε ξανακάνει διακοπές στις Ελληνικές θάλασσες ο συνιδρυτής της Microsoft φιλοξενούσε τον Μικ Τζάγκερ.

Ο 58χρονος Paul Allen και η παρέα του, ξεκίνησαν την περιοδεία τους στα Ελληνικά νησιά, στις 2 Αυγούστου από το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς.

Στην συνέχεια μετέβησαν στην Σαντορίνη και χθες 5 Αυγούστου η θαλαμηγός «έδεσε» στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ενώ σήμερα στα Σφακιά, όπου και θα παραμείνει όλη την ημέρα.

Σημειώνεται πως οι συμφοιτητές Biil Gates και Paul Allen ίδρυσαν το 1975 την Microsoft από την προεδρία της οποίας ο Gates αποχώρησε το 2008 προκειμένου να αφοσιωθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ιδρύσει μαζί με την σύζυγό του.

Αν και τα φώτα της δημοσιότητας προσέλκυε ο Gates και οι δύο τους εδώ και πολλά χρόνια συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: