Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο Κρήτης. Νεκρή γυναίκα αστυνομικού

Ένοικος πολυκατοικίας στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου, μαχαίρωσε και σκότωσε τη νύχτα τη 47χρονη γυναίκα αξιωματικού της Αστυνομίας που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρενέβη επειδή ο δράστης ενοχλούσε νεαρή νοικάρισσά του.

Ο 53χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε μαζί με τη νοικάρισσά του, 35 χρόνων, αλλά και τον δράστη, 43 χρόνων.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής του ΤΑΕ Μεσαράς, Τηλέμαχος Πανταγάκης και η σύζυγος του μετέβησαν σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου, μετά από παράκληση της γυναίκας που εκμίσθωνε εκεί διαμέρισμα ιδιοκτησίας τους, προκειμένου να κάνουν σύσταση σε άλλο ένοικο, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε την νοικάρισσα τους.....

Τα πράγματα όμως πήραν άσχημη τροπή, καθώς ο δράστης χωρίς προφανή αιτία, πήρε ένα μαχαίρι και σκότωσε επί τόπου την σύζυγο του αστυνομικού, ενώ παράλληλα τραυμάτισε τον ίδιο αλλά και την νεαρή κοπέλα που είχε ζητήσει την βοήθεια του ζευγαριού.

Ο 43χρονος δράστης συνελήφθη λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του μακελειού ήταν προσωπικές διαφορές του συλληφθέντα με την 35χρονη γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ο ίδιος ο δράστης.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: