Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Χτύπησαν αλύπητα πατέρα μπροστά στα παιδιά του!

Άγριο ξύλο μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των δυο μικρών παιδιών του «έφαγε» ένας οδηγός από δυο αγνώστους νεαρούς και μάλιστα… χωρίς να φταίει! Οι δράστες -που ήταν μεθυσμένοι- τον σταμάτησαν στην εθνική οδό έξω από το Αγρίνιο, επειδή πίστεψαν ότι έκανε επικίνδυνο ελιγμό και κόντεψε να τους τρακάρει!

Μέσα στη θολούρα τους, όμως, δεν κατάλαβαν ότι αυτός που έκανε τον ελιγμό ήταν ένας άλλος οδηγός ο οποίος προσπέρασε το όχημα του άτυχου πατέρα! Έτσι, καθώς ήταν δεμένος με την ζώνη ασφαλείας, άρχισαν να τον χτυπούν παρά τις διαμαρτυρίες του και να σβήνουν στο χέρι του τα τσιγάρα τους! Ακόμη και η γυναίκα του, που επιχείρησε να τον προστατεύσει, άρπαξε μερικές «ψιλές»!....

Οι «νταήδες» νεαροί σταμάτησαν όταν άκουσαν από το πίσω κάθισμα το γοερό κλάμα των παιδιών, ενός αγοριού τεσσάρων χρόνων και ενός βρέφους και συνειδητοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός δεν θα έκανε τέτοιες μαγκιές στο δρόμο! Έτσι, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν. Το ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο του Αγρινίου για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματία σύζυγο, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων. Για καλή του τύχη, μέσα στον πανικό της η γυναίκα του συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών, ιδιοκτήτης του οποίου φέρεται ένας κάτοικος χωριού της Μακρυνείας που τώρα αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: