Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Γιατί αυτός ο παραλογισμός; Aκούει κανείς;

Γιατί αυτός ο παραλογισμός στην απεργία των ΤΑΞΙ;

Γιατί αυτή η παντελής έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους, τους πολλούς; Γιατί αυτή η αγνόηση των δικαιωμάτων των άλλων, των πολλών υπέρ και μόνο των δικών μας συμφερόντων; Γιατί αυτή η περιφρόνηση των αναγκών όλων των υπολοίπων, για να ικανοποιηθούν τα όποια, έστω δίκαια, αιτήματά μας;

Το δίκιο όμως των λίγων δεν αποκτιέται με την καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολλών. Ο σεβασμός στο αγώνα μιας ομάδας δεν αποκτιέται με την ασέβεια προς τις ανάγκες και τα δικαιώματα όλων των άλλων. Δεν αποκτιέται με την καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Δεν αποκτιέται με βίαιη και αντικοινωνική συμπεριφορά. Με τους … "αυθόρμητους" προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς! ....

Δεν αποκτιέται με το βαθύ λάβωμα της χώρας τη στιγμή που βρίσκεται σε τέτοια εξαιρετική ανάγκη. Δεν αποκτιέται με την αγανάκτηση των ξένων που ήρθαν να αφήσουν τον οβολό τους, αλλά εμποδίζονται παράλογα να βγουν και να επισκεφτούν τις πόλεις και τα μνημεία μας!! Δεν αποκτιέται ούτε με τη συνακόλουθη δυσφήμηση της Ελλάδας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!! Ζήστε το μύθο και την …. φιλοξενία των ελλήνων…… ταξιτζίδων!!

Δεν είναι αγώνας αυτός. Δεν αγωνίζονται έτσι οι Ελληνες για τα δίκια τους. Δεν πολεμούν και δεν μαχαιρώνουν πισώπλατα την ίδια τη χώρα τους. Δεν αγνοούν, ούτε περιφρονούν τους νόμους και το κοινωνικό σύνολο. Δεν πολεμούν τους αδύναμους να αντιδράσουν με το να τους ταλαιπωρούν στο απροχώρητο. Να τους κρατούν σε απαράδεκτη ομηρία και να τους αγανακτούν.

Αντίθετα. Αγωνίζονται αντρίκια και καθαρά ενάντια στους ισχυρούς που τους αδικούν . Ετσι αποκτούν και συμμάχους να τους στηρίζουν. Όχι να τους αναθεματίζουν. Οπως συμβαίνει σήμερα. Δυστυχώς.

silvercity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: