Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ήξερε ο «αγαπούλας» για επικείμενη σύλληψή του;

Δήλωση βόμβα για τον πατέρα του που αναζητείται από τις αρχές καθώς για τον υποβιβασμό της Καβάλας και την εμπλοκή της ομάδας του στο σκάνδαλο με τα στημένα, έκανε ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, στο ΑLTER.

Όπως δήλωσε, χωρίς μάλιστα να ερωτηθεί, η αστυνομία που καταζητεί (;) τον Μάκη Ψωμιάδη, μια μέρα πριν σκάσει η φούσκα των στημένων και αρχίσουν οι συλλήψεις, επισκέφτηκαν την οικεία Ψωμιάδη, οδήγησαν πατέρα και γιο στο τμήμα και λίγο αργότερα τους άφησαν ελέυθερους, ζητώντας τους συγνώμη, χωρίς να διευκρινίσει τι συζητήθηκε στο τμήμα!

Ως γνωστόν τα ίχνη του Μάκη Ψωμιάδη έκτοτε αγνοούνται ενώ σήμερα η ΕΠΟ του απαγόρευσε να ξαναέχει οποιαδήποτε σχέση με το ποδόσφαιρο. Ερώτημα είναι και η άποψη θα έχει και η ποινική δικαιοσύνη για τον γνωστό «αγαπούλα»...

Ο Σταύρος Ψωμιάδης μιλώντας και για το θέμα του υποβιβασμού της Καβάλας τόνισε ότι θα ασκήσει κάθε μέσο προκείμένου να δικαιωθεί ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί τον υποβιβασμό της ομάδας του. Τόνισε μάλιστα πως είναι λογικό να παίζονται πολλά λεφτά στο στοίχημα υπέρ της Καβάλας (λόγος που έκανε την ΟΥΕΦΑ να χαρακτηρίσει ορισμένα παιχνίδια ως «εξαιρετικά στημένα») αφού η ομάδα του ήταν σε ανοδική πορεία κάνοντας πρωταθλητισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: