Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ο άνδρας που άλλαξε τη ζωή της Παπαρίζου

Επιστρέφουν τα χαμόγελα μετά τον χωρισμό

Η Έλενα Παπαρίζου γύρισε σελίδα στη ζωή της. Ο Τόνυ Μαυρίδης ανήκει πια στο παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μόνη της.

Εκτός από τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Σουηδία, υπάρχει κι ένα ακόμη που την κάνει να χαμογελάει ξανά. Είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να παίζει τον ρόλο του στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της.

Η Έλενα σε όλες τις συνεντεύξεις που έδωσε πρόσφατα στα κυπριακά μέσα, όπου βρέθηκε με την ευκαιρία των δύο συναυλιών της, επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της, ενώ δήλωσε με έμφαση ότι είναι πολύ καλά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», ο λόγος για την ανανέωση της Έλενας μετά τον χωρισμό της είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας που έχει σχέση με τη δουλειά της. Το γυαλί με τον Τόνυ είχε ραγίσει εδώ και πολύ καιρό, απλώς πριν από τρεις μήνες δόθηκε το μεγάλο φινάλε στησχέσητους.

Η τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά της, ήδη έχει βρει τον Σουηδό αντικαταστάτη του. Είναι ο άνθρωπος που την ανεβάζει ψυχολογικά, τη στηρίζει στα επαγγελματικά της βήματα και τη συμβουλεύει σε θέματα της καριέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: