Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Χειροπέδες σε τραγουδιστή για βιασμό ανήλικης στη Ρόδο!

Σε περιπέτειες έμπλεξε νεαρός ποπ σταρ, ο οποίος συνελήφθη στη Ρόδο και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης!

Ο 25χρονος δημοφιλής Σουηδός τραγουδιστής βρίσκεται αυτό τον καιρό στο Νησί των Ιπποτών προκειμένου να προωθήσει το νέο του CD. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις της νέας του δουλειάς ήταν και οι εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο του σμαραγδένιου νησιού.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος αναδείχθηκε στη χώρα του μέσα από τηλεοπτικό διαγωνισμό, γνώρισε μία ανήλικη ομοεθνή του και τότε άρχισε η περιπέτειά του....

Ολα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο νεαρός ποπ στάρ. Οπως είπε μιλώντας στην «Espresso» ο συνήγορός του Μιχάλης Νιοτής (έχει αναλάβει την υπόθεση μαζί με τον δικηγόρο Κώστα Διακονή), κάποια στιγμή η 16χρονη, που έκανε διακοπές στη Ρόδο με δύο φίλες της, τον πλησίασε και άρχισε να του μιλάει λέγοντάς του ότι τον γνωρίζει από τη σουηδική τηλεόραση και τον θαυμάζει.

«Ο πελάτης μου λίγο μετά τη γνωριμία τους πήγε σε μαγαζί της περιοχής όπου και τον ακολούθησε η ανήλικη, η οποία του έκανε γνωστές τις προθέσεις της που δεν ήταν άλλες από το να περάσουν τη βραδιά μαζί. Εκεί άρχισαν να χορεύουν και να πίνουν, ενώ όταν τη ρώτησε την ηλικία της, εκείνη του απάντησε ότι ήταν 19. Τελικά, κατέληξαν στο διαμέρισμα του 25χρονου, αφού η 16χρονη επέμενε να κάνουν σεξ» τόνισε ο κ. Νιοτής, σημειώνοντας ότι η κοπέλα ήταν απολύτως διαυγής, αφού εκείνη ήταν που ζήτησε να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό.

Στις 3.30 ο νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία, ύστερα από μήνυση για βιασμό που έκανε εναντίον του η 16χρονη, η οποία αμέσως μετά αναχώρησε για τη Σουηδία. Ο 25χρονος μέσω των συνηγόρων του υπέβαλε μήνυση σε βάρος της ανήλικης για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού, έτσι η κατηγορία που βαραίνει τον πελάτη μου είναι για ασέλγεια ανηλίκου. Εμείς ζητάμε να αποσυρθεί η κατηγορία και τώρα περιμένουμε την απάντηση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών» πρόσθεσε ο συνήγορός του.

Ο J.P.M βρίσκεται ακόμα στο νησί και συνεχίζει την προώθηση της δουλειάς του, καθώς χθες με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγυοδοσία ύψους 1.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: