Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Το sms στο κινητό του Κουρουμπή που έφερε την διαγραφή του

“Θέλω να κάνεις αυτό που ορίζει η ψυχή σου, η συνείδηση σου και η καρδιά σου. Θα είμαι πάντα κοντά σου, γιατί μας έμαθες να αγαπούμε την κοινωνία. Εκείνο που δεν θέλω είναι να διαψεύσεις τους νέους ανθρώπους που εκτιμούν τη μέχρι τώρα στάση σου. Μια ψηφοφόρος σου"».
Αυτό το μήνυμα ήταν στο κινητό του βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή την ημέρα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή.

Το μήνυμα όμως δεν ήταν από ψηφοφόρο απλή αλλά από την κόρη του. Ήταν η κόρη του, η 22χρονη Κατερίνα, και του το έστελνε λίγη ώρα πριν φύγει για εκπαιδευτικό ταξίδι. Μετά απ΄αυτό ήξερε την απάντηση. Και ήταν «Όχι» στο Μεσοπρόθεσμο, που είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ....

Και φαίνεται πως δεν το μετάνιωσε. Άλλωστε οι καλύτεροι σύμβουλοι και συνεργάτες του Παναγιώτη Κουρουμπλή είναι τα παιδιά του: εκτός από την 22χρονη Κατερίνα, έχει και ένα γιο 20 χρονών το Λευτέρη.

Όπως λέει στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, «συνηθίζω να συζητώ με τα παιδιά μου. Συζήτησα και το βράδυ της παραμονής της ψηφοφορίας.Μου είπαν ότι δεν πρέπει να ψηφίσεις κάτι κάτω από έναν αποικιοκρατικό συμβιβασμό που δεν το πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν μας ενδιαφέρει η κοινοβουλευτική σου ιδιότητα, ακόμα και αν σε διαγράψουν. Μας νοιάζει πρωτίστως να είσαι ψηλά στη δική μας συνείδηση. Άλλωστε εκτός από παιδιά σου, είμαστε και συνειδητοί ψηφοφόροι σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: