Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Εξαφάνιση-μυστήριο του Αλέξανδρου Ρήγα

Τι συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα; Γιατί αναβάλλονται οι παραστάσεις του και γιατί έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης; Ακόμη και η συμπρωταγωνίστρια του στο θέατρο, Εβελίνα Παπούλια σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Ένα απίστευτο μυστήριο εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ηθοποιός προχωρά σε μπαράζ αναβολών των παραστάσεων «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του» χωρίς κανείς να γνωρίζει τα πραγματικά αίτια! Τελευταία ανακοίνωση χθες από την εταιρεία παραγωγής ήταν ότι αναβάλλονται όλες οι παραστάσεις του Ιουλίου. Σύμφωνα με την Espresso ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρίσκεται σε απομόνωση και δεν θέλει να δει κανέναν.

Ακόμη και η συμπρωταγωνίστριά του, Εβελίνα Παπούλια στην παράσταση δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους που ο Αλέξανδρος συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο! Μάλιστα στην παράσταση του δήμου Καισαριανής η ηθοποιός περίμενε για δύο ώρες πανέτοιμη στο καμαρίνι της τον Αλέξανδρο προκειμένου να ξεκινήσει η παράσταση. Τελικά έμαθε ότι ακυρώθηκε μαζί με τους θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο.....

Όσοι πάντως γνωρίζουν τον ηθοποιό ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού πάντα ήξεραν ότι προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά του. Ο ίδιος δεν σηκώνει τα τηλέφωνα αφήνοντας εκκρεμότητες πολύ σοβαρές. Ακόμα και οι πλέον στενοί του φίλοι αδυνατούν να μιλήσουν μαζί του! Πληροφορίες από το περιβάλλον του θέλουν προσωπικοί λόγοι να τον έχουν καταβάλει και να τον έχουν οδηγήσει σε απομόνωση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει κο-κο στα κεραμίδια?

Ανώνυμος είπε...

tha exei mplejei stis ousies...kai tha exei ginei...XIONOULIS:)