Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Στυγερό έγκλημα πάθους στο Λουτράκι

Στυγερό έγκλημα πάθους. Την έσφαξε με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο εξοχικό του στο Λουτράκι και εξαφανίστηκε...

Θύμα είναι μια 37χρονη γυναίκα, ενώ ως δράστης της δολοφονίας φέρεται ο 40χρονος σύντροφός της που αναζητείται από την αστυνομία.

Το άγριο φονικό αποκαλύφθηκε χθες το πρωί από οικείους του 40χρονου, όταν λίγο μετά τις 8.00 το πρωί επισκέφτηκαν την εξοχική κατοικία και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Στο εσωτερικό του σπιτιού κειτόταν μέσα σε λίμνη αίματος το άψυχο κορμί της 37χρονης γυναίκας, ενώ ο σύντροφός της και ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε εξαφανιστεί. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία που έφθασε στο σημείο και ξεκίνησε έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ως αιτία θανάτου τα πολλαπλά τραύματα που ο δράστης είχε προκαλέσει σε όλο το σώμα της άτυχης γυναίκας χρησιμοποιώντας κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Σε ό,τι αφορά τον χρόνο θανάτου, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, δηλαδή μία μέρα πριν ανακαλυφθεί η σορός της 37χρονης....

Από την πλευρά της, η αστυνομία της Κορίνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 40χρονου Ελληνα που διατηρούσε δεσμό με την αλβανικής καταγωγής γυναίκα. Τα πρώτα ευρήματα των ερευνών κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, με υπ’ αριθμόν 1 ύποπτο τον σύντροφο του θύματος. Αυτό δείχνουν τόσο οι πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα της γυναίκας όσο και το γεγονός ότι ο 40χρονος έχει διαφύγει σε άγνωστη κατεύθυνση και δεν δίνει σημεία ζωής.

Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, από την αυτοψία των αστυνομικών στο σημείο που βρέθηκε η σορός δεν προέκυψαν στοιχεία που να συνδέουν την ανθρωποκτονία με κάποιου άλλου τύπου εγκληματική ενέργεια, όπως ληστεία.

Οπως είναι φυσικό, η αποκάλυψη του φοβερού φονικού έχει προκαλέσει αίσθηση στο Λουτράκι, αφού τόσο αιματηρά και άγρια εγκλήματα σπανίζουν στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: