Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Κόντρα στον ραδιοφωνικό αέρα ανάμεσα σε Λιάγκα - Τρυφίδου

Με πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ξεκίνησαν την εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεάννα Τρυφίδου.

Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, το δίδυμο σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και τις αλλαγές που θα γίνουν στα προγράμματα των καναλιών την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, όταν η κουβέντα έφθασε στο ότι το Πρωινό mou θα συνεχιστεί και του χρόνου, εκείνη το αποκάλεσε «καθαρό μεσημεριανό», αφού όπως είπε, στο πρωινό του mega, γινόταν το απόλυτο κουτσομπολιό κάθε πρωί και δη τις ημέρες που κυκλοφορούσαν περιοδικά.

Τα αίματα στο στούντιο «άναψαν» όταν ο Γιώργος Λιάγκας, που είδε να τον «κράζει» η ίδια του η ραδιοφωνική παρτενέρ, της είπε στον αέρα: «Μπορείς να το αποκαλέσεις, όπως θέλεις. Θέλεις να το αποκαλέσεις κουτσομπολιό; Οκ, κανένα πρόβλημα. Όμως, αυτό το πράγμα που αποκαλούμε κουτσομπολιό, γίνεται πολλά χρόνια τώρα από όλα ανεξαιρέτως τα πρωινά. Και η Μενεγάκη το κάνει, και στον Ant1 το κάνουν και σε όλα τα κανάλια το κάνουν στην ζώνη 10-1. Απλά, εμείς - εάν θέλεις - το κάναμε σε πιο… χύμα κατάσταση», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου, ο οποίος αποκάλυψε ότι όταν συζήτησε με την σύζυγό του Φαίη Σκορδά για το πρωινό με τους υπευθύνους του mega, τους τόνισε ότι είναι αδύνατον να μην υπάρχει το στίγμα του lifestyle σε αυτό....

«Ναι, αλλά αυτό μέχρι σήμερα, ήταν χαρακτηριστικό όλων των άλλων καναλιών και όχι του mega. Το κοινό δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρωινό από το συγκεκριμένο κανάλι», είπε η Ελεάννα Τρυφίδου, την στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριζε μέχρις εσχάτων την θεματολογία του Πρωινού mou και τον τρόπο που παρουσιαζόταν. Μάλιστα, όταν η συζήτηση πήγε στον άκομψο τρόπο κατά πολλούς που είχε συχνά η Σάσα Σταμάτη, εκείνος την υπερασπίστηκε, λέγοντας ότι δεν είχε τηλεοπτική εμπειρία, γι'αυτό παρεξηγήθηκε.

Μ’αυτά και μ’αυτά… το δίδυμο άρχισε να διαβάζει και τα μηνύματα των τηλεθεατών. «Πού φτάσαμε… να ακούμε αυτά που λέει μία… χοντρή καρακάξα…», έγραψε ακροατής σε μήνυμά του, το οποίο μάλιστα η παρτενέρ του Λιάγκα τον διάβασε! «Απ’ό,τι φαίνεται πάντως, εσύ αγαπητέ ακροατή και ακούς και βλέπεις, από την στιγμή που με αποκαλείς έτσι…» είπε.

Εμ… με τον κακό χαμό που γινόταν στο στούντιο τόση ώρα, και οι ακροατές «φούντωσαν»! Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι θα μπορούσε να μην το έχει διαβάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: