Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ο υπουργός που έσωσε τον Αλέξη Κούγια από πνιγμό

Παρ' ολίγο να πνιγεί μπροστά στα παιδιά του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κουγιας στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Βλέπετε, του βγήκαν ξινά τα παιχνίδια στην θάλασσα με τα παιδιά του, το περασμένο Σάββατο.

Ωστόσο, επενέβη άμεσα ο αναπληρωτής υπουργός Χάρης Παμπούκης, με τον οποίο είναι από χρόνια καλός φίλος ο Κούγιας, με αποτέλεσμα να γλιτώσει από πιθανό πνιγμό.

Όλα συνέβησαν όταν ο Κούγιας παρέα με τον Παμπούκη και τα παιδιά τους επέλεξαν να πάνε στον Αστέρα για να κάνουν το μπάνιο τους και να διασκεδάσουν. Όλα κυλούσαν ήρεμα και η παρέα διασκέδαζε. Ιδιαίτερα τα παιδιά, στα οποία ο Αλέξης Κούγιας δεν ήθελε να χαλάσει κανένα χατίρι. Τα παιχνίδια στη θάλασσα έδιναν και έπαιρναν. Μέχρι τη στιγμή που ο γνωστός ποινικολόγος πάνω στο παιχνίδι με το γιο του, έβγαλε τον... ώμο του....

Ο φίλος του Χάρης Παμπουκης τον είδε πως δεν μπορούσε πλέον να κολυμπήσει και αμέσως βούτηξε στη θάλασσα να τον βοηθήσει. Μάλιστα, ο υπουργός δεν έπαιξε μόνο το ρολό του ναυαγοσώστη αλλά έκανε και τον... μπέιμπι σίτερ στα δυο παιδιά του κ. Κούγια στο μικρό χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Παμπούκης πρόσφερε στον Αλέξη Κούγια και το... υπουργικό αυτοκίνητο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Τέλος καλό όμως, όλα καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: