Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Βαλβέρδε: «Θα βοηθήσει πολύ ο Γέστε»

Το εγκώμιο του Γέστε έπλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από το Ζέεφέλντ ενώ επιβεβαίωσε ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού θα αραιώσει.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στο Ζέεφέλντ δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που έχουν ακολουθήσει τους “ερυθρόλευκους” στην προετοιμασία.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με κολακευτικά λόγια για το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Φρανθίσκο Γέστε , μίλησε για τις αποχωρήσεις παικτών που έρχονται ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της προετοιμασίας. ....

Πιο αναλυτικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε:

Για την απόκτηση του Γέστε: "Είναι ένας παίκτης που γνωρίζω καλά από την συνύπαρξή μας στο Μπιλμπάο. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα μας βοηθήσει πολύ. Μπορεί να παίξει αριστερά, μπορεί να αγωνιστεί ως αντι- Ιμπαγάσα και γενικότερα σε αρκετές θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής".

Για το ρόστερ: "Θα φύγουν κάποιοι παίκτες γιατί έχω συνηθίσει να δουλεύω με 22-23 παίκτες, ενώ μαζί με τον Γέστε, φτάνουμε τους τριάντα. Δεν ξέρω ποιοι θα είναι. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Είναι μόλις 15 Ιουλίου".

Για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή: "Έχουμε παίκτες. Έχουμε τον Μοδέστο, τον Σουμπίνιο και άλλους. Θα δούμε".

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία: "Γίνεται πολύ καλή δουλεία από τους παίκτες. Θέλω να δω στα παιχνίδια αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Όχι τόσο στο πρώτο φιλικό με την Πολόνια, όσο στα μετέπειτα ματς στην Ολλανδία. Εκεί θέλω να δω να βγαίνουν αυτά που κάνουμε στην προπόνηση"

Δεν υπάρχουν σχόλια: