Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μάκης Παντζόπουλος - Τραϊανός Δέλλας: «Τέλος» στη φιλία τους!

Ένα ταξίδι στην Κύπρο σχεδίαζαν εδώ και καιρό η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Το ζευγάρι, το τελευταίο διάστημα, είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο νησί της Αφροδίτης, όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για μπίζνες, αφού ο Ματέο βρισκόταν για αρκετούς μήνες σε συζητήσεις με τον Τραϊανό Δέλλα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια κοινή επένδυση στο νησί.

Συγκεκριμένα, ο Τραϊανός έχει εδώ και χρόνια αγοράσει μια τεράστια έκταση σε μία από τις προνομιακές περιοχές του νησιού και ζήτησε τις συμβουλές του Ματέο, προκειμένου να δημιουργήσει κάτι παραπλήσιο με αυτό που έχει εκείνος στην Άχλα της Άνδρου. Ο Ματέο του είπε πως ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην επένδυση, κι έτσι ξεκίνησαν οι συναντήσεις των δυο ζευγαριών, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες τις επένδυσης....

Οι δύο άντρες πέρασαν αρκετές ώρες το χειμώνα που μας πέρασε, προετοιμάζοντας το έδαφος για να ευοδωθεί μια τέτοιου είδους συνεργασία. Και βέβαια, μαζί τους ήταν και η Ελένη με τη Γωγώ Μαστροκώστα, τις οποίες δένει και μια παλιά φιλία.

Φαίνεται, όμως, πως στις λεπτομέρειες τελικά δεν βρέθηκε σημείο επαφής, και έτσι η συνεργασία τερματίστηκε πριν καλά-καλά αρχίσει. Όμως δεν ήταν μονάχα η συνεργασία που έλαβε τέλος, αλλά και η φιλία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένταση στις συνομιλίες για τις λεπτομέρειες της επένδυσης και τελικά δεν χάλασε μόνο η επαγγελματική, αλλά και η φιλική σχέση των δύο ζευγαριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: