Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Βαλβέρδε: Πρέπει να βελτιωθούμε

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει τη νέα χρονιά να εμφανιστεί βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, αφού έχει επιπλέον υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπογράμμισε ότι είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσει για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών....

«Κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις, στις οποίες βλέπω και κάποιους νέους παίκτες, όπως είναι οι Κάταϊ, Γκρμπιτς και Φέισα, τους οποίους δεν τους ξέρω καλά. Σιγά-σιγά οι νέοι παίκτες πρέπει να μπουν στον ρυθμό της ομάδας και νομίζω ότι το καταφέρνουμε αυτό όσο περνάει ο καιρός» επισήμανε αρχικά ο Βαλβέρδε και συνέχισε: «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα φέτος, γιατί πέρυσι είχαμε μόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ φέτος θα έχουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Πρέπει να έχουμε μεγάλο ρόστερ για να μπορούμε να συμμετέχουμε το ίδιο καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε 23 παίκτες και 4 τερματοφύλακες, θα έρθουν και οι Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ και πιστεύω ότι είμαστε αρκετοί. Εχουμε σχεδόν αποφασίσει το ποιοι θα αποχωρήσουν, αλλά στα φιλικά θα δούμε και επιπλέον πράγματα».

Μιλώντας ειδικότερα για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, ο Ισπανός προπονητής επισήμανε: «Ο Κάταϊ και ο Γκρμπιτς είναι πιο επιθετικοί ποδοσφαιριστές, ενώ ο Φέισα είναι πιο αμυντικός παίκτης, αλλά δεν μπορώ ακόμα να τους κρίνω, γιατί είναι νωρίς. Ο Δασκαλάκης έχει το πρόβλημα στη μέση και ο Μαρκάνο με τον Χαβίτο μπαίνουν ήδη σε έναν υψηλό ρυθμό. Είμαστε ακόμα στις πρώτες μας ημέρες, δεν έχουμε παίξει ούτε καν φιλικό, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: