Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Φ. Πετσάλνικος: Φασίζουσες συμπεριφορές οι προπηλακισμοί


"Στο σπίτι του κρεμασμένου..."

"Πρωτοφανή φαινόμενα" χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Βουλής, τις επιθέσεις σε βάρος βουλευτών, τονίζοντας ότι "αυτά τα φαινόμενα είναι πρωτοφανή για τη χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά, φαινόμενα αντιδιαδηλώσεων, αντισυγκεντρώσεων και συμπεριφορών αυτής της μορφής"...



Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Φ, Πετσάλνικος τόνισε πως θεωρεί φασίζουσες αυτές τις συμπεριφορές και νοοτροπίες, γιατί ο φασισμός είναι η επιβολή δια της βίας της δικής μου άποψης, η απαγόρευση να εκφραστεί, να λειτουργήσει.

«Τέτοια φαινόμενα ζούσαμε πριν από την δικτατορία σε εποχές αλήστου μνήμης, τις οποίες όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γιούνκερ περί περιορισμού της κυριαρχίας των Ελλήνων, ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε:

«Η κυριαρχία έχει περιοριστεί από τη στιγμή που η Ελλάδα βρέθηκε στην τραγική κατάσταση, πριν από δυο χρόνια και χρειάστηκε να γίνει η πολύ μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς του κ. Παπανδρέου για να διασωθεί η χώρα. Προκειμένου να διασωθεί η χώρα, υπήρξε το πρόγραμμα στήριξης που έθετε συγκεκριμένους όρους. Στόχος μας πρέπει να είναι να βγούμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση, εξυγιαίνοντας την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Να μην ξαναζήσει μελλοντικά η χώρα τέτοιες καταστάσεις».

Εξέφρασε δε την ελπίδα να μην χρειαστούν και πρόσθετα μέτρα, σημειώνοντας πως «αυτό θα εξαρτηθεί από την εφαρμογή και υλοποίηση των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί και αποφασιστεί».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ..Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ..ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΧΦΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΑΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΕΜΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥς, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΣΜΟΣ ΟΙ 50 ΕΔΡΕΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ;

ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΣΑΛΝΙΚΕ, ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ!!!!!!