Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ταξιτζήδες επιτέθηκαν σε απεργοσπάστη συνάδελφό τους!

Μεγάλη ήταν η ένταση σήμερα έξω από το υπουργείο Μεταφορών, δίπλα από το σταθμό Εθνική Άμυνα του Μετρό όπου οι ιδιοκτήτες ταξί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.

Όπως αποκαλύπτει το star.gr με φωτορεπορτάζ από το σημείο της συγκέντρωσης επί της Μεσογείων (η οποία θύμιζε υπαίθριο πάρκινγκ καθώς τα αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος) τα αίματα «άναψαν» επικίνδυνα όταν κάποιοι ταξιτζήδες εντόπισαν έναν συνάδελφο τους ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα.

«Απεργοσπάστης, απεργοσπάστης» φώναξαν μερικοί και σε χρόνο dt, δεκάδες ταξιτζήδες κύκλωσαν το όχημα του συναδέλφου τους ο οποίος μετέφερε στα πίσω καθίσματα μια ηλικιωμένη γυναίκα.....

Παρά τις παραινέσεις για «ηρεμία» κάποιων ψυχραιμότερων, το οργισμένο πλήθος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και επιχείρησε να τραβήξει έξω τον οδηγό ο οποίος φώναζε φοβισμένος, ενώ δεκάδες άρχισαν να κλωτσούν και να χτυπούν το αυτοκίνητό με αποτέλεσμα να του σπάσουν τους δύο καθρέπτες και να προκαλέσουν πολλές φθορές στο αμάξωμα!

«Αλήτη, ντροπή σου», «για μ@@@κες σαν εσένα χάνουμε τους αγώνες μας», «είσαι ξεφτίλας ρε» είναι μερικά από τα… γαλλικά που άκουσε ο απεργοσπάστης ταξιτζής ενώ μία ομάδα συναδέλφων του φώναζε «αν δεν καθόταν η γριά πίσω ρε αλήτη, θα στο καίγαμε»!

Ο οδηγός αποχώρησε κατατρομαγμένος μετά από αρκετά λεπτά αφού κάποιοι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να ηρεμήσουν κάπως το πλήθος. Όσο για την ηλικιωμένη γυναίκα, ούτε που κινιόταν, προφανώς σοκαρισμένη από την εικόνα δεκάδων ανθρώπων να χτυπούν κα να κλωτσούν το όχημα με αυτήν μέσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: