Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Παπουτσής: "Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου"


Δηλώνοντας “κατήγορος” και όχι “κατηγορούμενος” εναντίον εκείνων που προκαλούν τη βία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, κατήγγειλε επίθεση κατά της οικογένειάς του. “Προειδοποιώ όλους εκείνους τους ανήθικους: Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου”, είπε χαρακτηριστικά...



Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, την Τρίτη (05/07), ο κ. Παπουτσής αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά πολιτικών προσώπων, που σημειώνονται συχνά τελευταία, ξεκαθάρισε, πως δεν αποδέχθηκε ποτέ την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία κανενός και δήλωσε ότι είναι “ενάντια σ'αυτήν, από όπου κι αν προέρχεται. Η βία γεννά βία. Εκείνοι που θεωρούν, ότι υπάρχει προοδευτική βία, τους λέω ότι απλά ενισχύουν τη βία των κατασταλτικών μηχανισμών”.

Ακόμη, ο υπουργός κάλεσε τα κόμματα, να απαντήσουν εάν υιοθετούν τις πρακτικές του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολάτου, που διατείνεται πως οργανώνει τις επιδρομές στα σπίτια των πολιτικών και αναρωτήθηκε:

“Έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: