Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Υψηλοί τόνοι για τους προπηλακισμούς βουλευτών


Υψηλοί τόνοι επικρατούν ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα περιστατικά προπηλακισμού βουλευτών. Το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, ενώ στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα.

Το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας. Σε αρκετές περιπτώσεις οι δράστες δεν αρκούνται στην πρόκληση ζημιών στα γραφεία τους, αλλά επιτίθενται και στους ίδιους,...



όπως συνέβη με τον Νίκο Τσώνη στη Λαμία και στα Τρίκαλα σε βάρος της Σούλας Μερεντίτη.

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα, ότι ενορχηστρώνει τις επιθέσεις, ενώ από πλευράς του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Η προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να στοχοποιήσουν την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πέφτει στο κενό και δεν μπορεί να παρακάμψει την πραγματική εικόνα της κοινωνίας που συντριπτικά αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι τα τελευταία κρούσματα βίας κατά πολιτικών δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο του πολιτικού χώρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο πάντως κάλεσε να πάρει θέση για τις ανακοινώσεις της νεολαίας και της νομαρχιακής επιτροπής Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: