Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έτοιμος για γάμο και οικογένεια!

Έτοιμος για γάμο και παιδί είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Ο τραγουδιστής που εδώ και ένα χρόνο μοιράζεται τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του Ζέτα Μακρυπούλια, σκέφεται να πάει ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους.

Οι δυο τους συζούν εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο τώρα που πέρασε τα 30 του χρόνια, δήλωσε στην κάμερα του “Elatte”, «έτοιμος για μεγάλες αλλαγές».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι παλιότερα δεν το σκεφτόταν, ωστόσο τώρα «ο δρόμος της ζωής μου με πάει προς αυτή την κατεύθυνση και δεν το βλέπω καθόλου αρνητικά». Τι εύχεται; «να κάνω μια οικογένεια και να ζήσω τη χαρά και την αγάπη που έχει να σου δώσει μια οικογένεια»....

Όσο για το που θα κάνει διακοπές; «Φέτος είπα να μοιράσω το χρόνο ανάμεσα στη δουλειά και στις διακοπές. Θα κάνω διακοπές. Το χρειάζομαι φέτος το καλοκαίρι». Που θα πάει; «κυρίως στην Πάρο και στην Κύπρο».

Μάλιστα ήδη κατάφερε να ξεκλέψει μερικές μέρες και επισκέφτηκε την γενέτειρα του, την Κύπρο: «πρόλαβα να πάω στην Κύπρο. Ήταν μεγάλη ευκαιρία να ξανασυναντήσω τους γονείς μου. Τους βλέπω αραιά και που δυστυχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: