Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η Νάντια Μπουλέ αποκαλύπτεται λίγο πριν την πρεμιέρα της

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στο Star για την καλοκαιρινή εκπομπή που θα παρουσιάσει, ενώ σχολίασε κατά πόσο βοήθησε σε αυτή την σκέψη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς είναι καλός φίλος του Γιάννη Λάτσιου αλλά και του συμπαρουσιαστή της Θανάση Πάτρα.

Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μόνο στο στούντιο που δεν κοιμήθηκε η Νάντια. Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της πρωινής καλοκαιρινής εκπομπής και η παρουσιάστρια αξημέρωτα έφτασε στο πλατό για την τελευταία πρόβα της. Η ίδια λέει: «Δεν είχα συζητήσει κάτι για το καλοκαίρι, τουλάχιστον μέχρι πριν από κάποιο διάστημα. Είχα μπει και εγώ στη διαδικασία να δω τι θα κάνω για τις καλοκαιρινές διακοπές - αλλά το ότι τα ανέβαλα όλα δεν με στεναχωρεί καθόλου, αντιθέτως με γεμίζει χαρά».....

Στον ερώτημα πόσο βοήθησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αν εκεί που καθόταν με τον Γιάννη Λατσιο και έκαναν τα μπάνια τους στη Χαλκιδική ενδεχομένως του έριξε την ιδέα τόσο για την ίδια όσο και για τον Θανάση Πάτρα, η Νάντια απαντά: « Δεν το γνωρίζω καν, μπορώ όμως να σας πω για τη δική μου σχέση με τον Θανάση και την δική μας συνεργασία. Ωστόσο είναι από τα σενάρια που έχω ακούσει στο παρελθόν για μένα, τα ξανακούω και τώρα. Ντεζαβού είναι όλο αυτό, δεν πειράζει».


Στο ερώτημα αν θα συνεχίσει non stop και αν από τον Οκτώβριο θα περάσει από το καλοκαιρινό πλατό στο χειμερινό, δίπλα στον Χρήστο Φερεντινο και στην Μαίρη Συνατσακη, η Νάντια Μπουλέ απαντά: «Είναι και αυτό ένα σενάριο που το έχω ακούσει αλλά δεν το γνωρίζω. Είναι νωρίς να μιλάμε για χειμώνα. Το θεωρώ και λίγο γρουσουζιά. Θα δούμε. Τώρα μας ενδιαφέρει το καλοκαιρινό και βλέπουμε...».


Τέλος, η Νάντια διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει κακές σχέσεις με την Μαίρη Συνατσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: