Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη ο Χρ. Παπαδόπουλος για αρπαγή πλούσιας Αθηναίας

Στην περιοχή του Μενιδίου συνελήφθη την Παρασκευή (29/07) ο διαβόητος αρχηγός της "εταιρείας δολοφόνων", Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε απαγάγει μία πλούσια Αθηναία, την οποία κρατούσε σε πατάρι διώροφης κατοικίας στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 73χρονος σήμερα Παπαδόπουλος μαζί με έναν ακόμη 50χρονο, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή της γυναίκας για τη μεταβίβαση της περιουσίας, που είχε κληρονομήσει από τον αποθανόντα σύζυγο της, που διατηρούσε αντικερί στους Αμπελόκηπους, την κρατούσαν στην περιοχή Συκιά Ξυλοκάστρου Κορινθίας.

Στην εγκληματική οργάνωση, υπάρχει ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από την Αστυνομία.

Η αντίστροφή μέτρηση άρχισε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οπότε η καθαρίστρια που πήγε στο σπίτι στη Συκιά, εντόπισε στο πατάρι τη γυναίκα.....

Η 57χρονη, αφού της εξήγησε πως η συμμορία Παπαδόπουλου την είχε απαγάγει, ζήτησε στη συνέχεια να ειδοποιήσει τον αδερφό της και αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς της και στη συνέχεια η Αστυνομία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, σε έφοδο της αστυνομίας συνελήφθη ο 50χρονος ιδιοκτήτης, απελευθερώθηκε η γυναίκα και τέθηκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Αστυνομικοί, άρχισαν να αναζητούν και τον Παπαδόπουλο, τον οποίον και εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής (29/07) στην περιοχή του Μενιδίου.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα ναρκωτικά δισκία και ένας γεμιστήρας πιστολιού με δώδεκα σφαίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: