Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Το "φιάσκο" της Διαμαντοπούλου στην Πορταριά


Την ίδια ώρα που στο χώρο της Παιδείας έρχονται τα πάνω – κάτω, η Άννα Διαμαντοπούλου ξέκλεψε λίγο χρόνο για να βρεθεί, χθες, στην πανέμορφη Πορταριά για ένα όμορφο γουικέντ, παρέα με τον σύζυγό της και κάποιους συεργάτες της.

Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η πρόσκληση στο γάμο κάποιων φίλων της που έγινε χθες το βράδυ...



Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και καλύπτοντας τους… βαρείς, από το άγχος των ανακατατάξεων στην Παιδεία, ώμους της με μια πράσινη εσάρπα, η Άννα έμεινε στο γάμο μέχρι τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι οι προσκεκλημένοι του γάμου την αντιμετώπισαν με ψυχρή αδιαφορία. (Σκέτο φιάσκο ήταν η παρουσία της που πέρασε σχεδόν απαρατήρητη ανάμεσα σε εκατοντάδες πολίτες).

Σκεπτόμενοι προφανώς ότι δεν έπρεπε να προβάλλουν το νιόπαντρο ζευγάρι ελάχιστοι συνομίλησαν μαζί της, ενώ την ώρα που αποχωρούσε κανείς δεν την χαιρέτησε.Σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Πορταριά Hotel and spa» που διαμένει, πίνοντας τον καφέ της και ξεφυλλίζοντας τον Κυριακάτικο Τύπο, έριχνε κλεφτές ματιές στα διπλανά τραπέζια μήπως καταφέρει και αποσπάσει μια καλημέρα ή ένα βλέμμα συμπάθειας αλλά φευ!

ΥΓ1. Αλήθεια κυρία Διαμαντοπούλου, γιατί αγωνιούσατε τόσο και ρωτούσατε τους συνεργάτες σας τι μέρα πέφτουν τα φετινά Χριστούγεννα;

ΥΓ2. Μπορεί όπως σας είπαμε αποδοκιμασίες να μην υπήρξαν εναντίον της υπουργού Παιδείας, αλλά «έγραψε» η ατάκα κάποιου συγγενή της νύφης μόλις την είδε: «με τον που την είδα, ασυναίσθητα… έψαξα το τηλεκοντρόλ για να αλλάξω κανάλι! Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν έβλεπα τηλεόραση αναγκάστηκα να συμβιβαστώ με την ανεπιθύμητη παρουσία».

ΥΓ3. Κάποια στιγμή εκεί που πίνανε τον καφέ τους, συνεργάτης της είπε πως ο σύζυγός πρέπει να κάνει γυμναστική στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Τότε η Άννα Διαμαντοπούλου παρενέβη και με σκωπτικό τρόπο συμφώνησε αφήνοντας αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου: «συμφωνώ για το γυμναστήριο, γιατί έτσι θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει τις…πολιτικές του επαφές εντός του γυμναστηρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: