Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απάντηση από το "Αρμα Πολιτών" στη στημένη(;) δημοσκόπηση της VPRC


"Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ από τη VPRC του κ Βερναρδάκη. Πραγματικά μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός να βλέπουμε τα λυσσασμένα χτυπήματα κάποιων που δεν αντέχουν την ύπαρξή μας και προσπαθούν μετά κόπων και βασάνων να εξαφανίσουν το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ από την πολιτική σκηνή...



Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για εμάς το γεγονός ότι στην προσπάθειά τους να ευνοήσουν το ΣΥΡΙΖΑ και να διασώσουν την κ Μπακογιάννη (μετά από τα δίκαια παράπονά της) μας τοποθετούν στο 0,5%. Ακόμα πιο ενθαρρυντικό είναι ότι η κοινωνία μας ακούει και είναι ήδη πολλοί οι Έλληνες Πολίτες που όχι απλώς θα μας ψηφίσουν αλλά εντάσσονται ενεργά μέλη του κινήματός μας. Προς ενημέρωση απλώς των «έγκυρων» δημοσκόπων τα μέλη του κινήματος μας πανελλαδικά (μέλη, όχι ψηφοφόροι) ξεπερνούν το ποσοστό που μας δίνει... Λυπούμαστε μόνο για αυτούς που διδάσκονται από «σοβαρούς» καθηγητάδες ότι στην στατιστική μπορείς να κάνεις διάφορα παιχνίδια προκειμένου να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις. Για όσους τώρα πανηγυρίζουν εις βάρος μας, για τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης έχουμε να δώσουμε μια και μόνο συμβουλή Να μην στηρίζουν τους σχεδιασμούς τους στα συμπεράσματα αυτής της έρευνας διότι η κάλπη όποτε και να στηθεί θα σας εκπλήξει με τα αποτελέσματά της. Τέλος, προς το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», που προφανώς πληρώνει για αυτές τις δημοσκοπήσεις έχουμε να πούμε τα εξής:

Α. Καλό θα ήταν, να ακούσετε έστω και λίγο και την κοινωνία και να ελέγξετε λίγο έστω τα αποτελέσματα που σας διοχετεύει η συγκεκριμένη εταιρεία.

Β. Το αν θα υπάρχει το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καλύτερο θα ήταν να το αποφασίσει ο ελληνικός λαός και όχι κάποια κέντρα – παράκεντρα. Αν ενοχλεί η ύπαρξή του, καταλαβαίνουμε τα λυσσαλέα χτυπήματα που για τρίτη μάλιστα φορά δεχόμαστε με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Απλά πιστεύαμε ότι ένα έγκυρο και έγκριτο περιοδικό θα μπορούσε να μείνει έξω από τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και τα ύπουλα χτυπήματα. Αυτό νομίζαμε ότι, μπορούσε να το εγγυηθεί η ιστορία και το ήθος των εκδοτών που έχουν την ευθύνη του περιοδικού.

Γ. Εμείς, δεν θέλουμε αβανταρίσματα, ούτε κανακέματα. Ποτέ άλλωστε, δεν τα είχαμε και ποτέ δεν τα επιζητήσαμε. Αυτό που ζητάμε είναι δίκαιη και ίση αντιμετώπιση με όλους. Και την αποτύπωση της αλήθειας. Ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο σήμερα να γίνεται. Και αυτός θα είναι ένας σοβαρός λόγος για να παλέψουμε. Αύριο, στην Πανελλαδική Σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, θα βάλουμε τα θεμέλια αυτής της νικηφόρας πορείας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: