Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Τούμπες, ανύπαρκτοι κριτές και απρόοπτα στα φετινά playmate


Νικήτρια η Ηρώ Λεγάκη

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε τον 15ο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Playmate, σίγουρα θα λέγαμε ότι δεν πλήξαμε. Κι αυτό γιατί διαγωνισμός ομορφιάς χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται.

Και τα ευτράπελα στα φετινά playmate είχαν την τιμητική τους...



Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του διαγωνισμού, φάνηκε ότι το θέμα playmate θα κυλούσε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Κατά την παρουσίαση των κοριτσιών και ενώ εκείνα αποχωρούσαν από την σκηνή, το νούμερο ένα, η Ελενα Τσίκλου, βρέθηκε στο πάτωμα, καθώς παραπάτησε πάνω στην πανύψηλη γόβα της.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη προσπάθησε να την παρηγορήσει λέγοντας ότι δεν ήταν και κάτι τόσο φοβερό και ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν σήμαινε και τίποτα.

Ναι, το σκέφτεστε; Να προκρινόταν στον τελικό μια υποψήφια που λίγα λεπτά πριν βλέπαμε την τούμπα της σε slow motion;

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, η διευθύντρια των κέντρων Πρίνου Λία Πρίνου, ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος, η Στέλα Ράπτη, εκδότρια του περιοδικού Madame Figaro, o ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η playmate 2007 Νάταλι Θάνου, o σχεδιαστής Πάνος Ζήνας, ο οποίος επιμελήθηκε και τις εμφανίσεις των κοριτσιών, ο make up artist Φρέντυ Kαλομπράτσος, o πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας και ο διευθυντής του περιοδικού playboy Κωνσταντίνος Τσίτσας. Αυτοί ήταν οι κριτές.

Μην νομίζετε δηλαδή ότι υπήρχε και κανένας άλλος. Μην νομίζετε δηλαδή ότι στην κριτική επιτροπή ήταν ας πούμε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Γιατί μια από τις διαγωνιζόμενες, τράβηξε έναν κλήρο με το όνομα του γνωστού κομμωτή, που όμως δεν υπήρχε στην επιτροπή! «Μάλλον θα έγινε λάθος» είπε η παρουσιάστρια. Τί μάλλον κοπελιά; Μάλλον το όνομα υπήρχε στα δοκιμαστικά και ξεχάστηκε, θέλετε να πείτε...

Ένα ακόμη κλου της βραδιάς ήταν η στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας. Η ξανθιά που βρισκόταν δίπλα της, η οποία τελικά δεν πήρε κανέναν τίτλο, την κοίταξε έτοιμη να την κατασπαράξει!

Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού τραγούδησε ο Θάνος Πετρέλης, ενώ χόρεψε το μπαλέτο του Κάρολι Βάμος. Οι υποψήφιες εμφανίστηκαν με μαγιό, εσώρουχα και βραδυνές τουαλέτες. Αλλά πολύ... βραδυνές όμως.

Οι τίτλοι

Miss playboy tv: Αφροδίτη Μπάρμπα

Αναπληρωματική playmate: Ειρήνη Μαλιγισιάνου

Playgirl: Εμινέ Γιεσίρ

Super Star: Νίνα Νταβιτουλιάνη

Play mate 2011: Hρώ Λεγάκη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κορίτσια! Και τώρα... γρήγορα στον Σειρινάκη.

takis είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ...ΑΝΩΝΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον ειναι ωραιο μωρο η Ηρω...
εχει απ ολα επανω της με αφθονια...
οχι πηγαν οι αβυζες και οι ακολες για playmate...ημαρτον!