Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

O Σάκης σχεδιάζει.... γυναικεία εσώρουχα


Αφού κατέπληξε τους πάντες με την ικανότητά του να σχεδιάζει ρούχα για λογαριασμό της εταιρείας Sprider, τώρα ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο του: Τον σχεδιασμό εσωρούχων!

Ο τραγουδιστής «ανέβασε» στην σελίδα του στο twitter τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυναικεία εσώρουχα που σχεδίασε για την ίδια εταιρεία, τα οποία ήδη προκάλεσαν «θραύση», καθώς δεκάδες twitterόφιλοι μπαίνουν στην σελίδα του Σάκη, προκειμένου να δουν το αποτέλεσμα της νέας του προσπάθειας...



Σε καλοκαιρινά χρώματα, όπως το ροδί και το κίτρινο, αλλά και άλλα όπως το κλασικό μαύρο και ΜΟΝΟ δαντέλα, τα εσώρουχα του Σάκη αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα με το που θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων.

Το νέο εγχείρημα πάντως του κορυφαίου τραγουδιστή σχολίασε και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία με το που είδε τα εσώρουχα έγραψε στην σελίδα του: «Θέλω όλα τα χρώματα! Ο απόλυτος έχει το size μου!»

Τόσο η ετικέτα, όσο και το λαστιχάκι του κάθε εσώρουχου μάλιστα φέρει την υπογραφή του Σάκη, πράγμα που σημαίνει ότι όποια ρουβίτσα επιλέξει να αγοράσει τα συγκεκριμένα προϊόντα θα έχει το ονοματεπώνυμο του σταρ κυριολεκτικά φορεμένο επάνω της!

τοιμαστείτε λοιπόν. Σε λίγες ημέρες, τα εσώρουχα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Και τότε είναι που ο Σάκης θα τρελάνει τους πάντες και θα γίνει ανάρπαστος για μια ακόμη φορά! Δείτε παρακάτω τα εσώρουχα που σχεδίασε ο λαμπερός celebrity.

Δεν υπάρχουν σχόλια: