Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Διάλεξε ή εμένα ή το laptop!


Αν λόγω δουλειάς πρέπει να είσαι «δικτυωμένη» πολλές ώρες μέσα στην ημέρα ή απλώς έχεις εθιστεί στις νέες τεχνολογίες, πρέπει να βρεις έξυπνους τρόπους ώστε να μην παραμελείς τη σχέση σου. Η Belisa Vranich, PsyD, συγγραφέας του He’s Got Potential, δίνει τις εξής οδηγίες:

Αποσυνδέσου πριν από τον ύπνο...



Το να ψαχουλεύεις στο Facebook όταν πέφτεις στο κρεβάτι ή να αφήνεις το Smartphone στο κομοδίνο μπορεί να καταστρέψει την ερωτική ατμόσφαιρα. Συμφωνήστε σε συγκεκριμένη ώρα που εσύ και ο σύντροφός σου θα κλείνετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και θα είστε μαζί χωρίς αντιπερισπασμούς. Αυτός ο χρόνος χωρίς συνδέσεις κ.λπ. θα σας βοηθήσει και τους δυο να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε – και θα αυξήσει τις πιθανότητες να κάνετε σεξ.

Πες αυτό που σκέφτεσαι

Η αποστολή sexy μηνύματων κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει το σκοπό της, αλλά μη σπαταλάς όλα τα «σ’ αγαπώ» σε SMS, μηνύματα στο tweeter και στο chat. Προσπάθησε να λες στο σύντροφό σου ότι τον θέλεις, τον χρειάζεσαι και τον αγαπάς. Αυτή η προσωπική επαφή θα δώσει περισσότερο νόημα σε κάθε λέξη απ’ότι ένα emoticon!

Κλείσε το κινητό σου

Το να κοιτάς το κινητό σου κάθε και τρεις και λίγο όταν γευματίζεις με τον σύντροφό σου σε ένα ωραίο εστιατόριο, είναι το λιγότερο αγενές. Άστο μέσα στην τσάντα, αλλά σε σημείο που μπορείς να το ακούς... Με ένα σμπάρο, δύο τριγώνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: