Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Το Facebook του Πάγκαλου


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Και πολύ άργησε το σημερινό «Facebook διασημότητας». Θα γνωρίζετε ότι στη συγκεκριμένη στήλη θέλω να δώσω έναν τόνο… lifestyle, αλλά η πολιτική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών ζητάει μια στροφή στο είδος. Επομένως καλύτερη συγκυρία για να ψάξουμε το προφίλ του Πάγκαλου στο Facebook δεν μπορούσε να υπάρξει...



Ο αντιπρόεδρας ξαναχτύπησε, όχι μόνος του ακριβώς, αλλά με τη βοήθεια διάφορων ΜΜΕ που τον κυνηγούν ανελέητα (τα θέλει όμως ο κώλος του). Η αρχή έγινε με τον περίφημο λογαριασμό των κινητών του τηλεφώνων, η συνέχεια δόθηκε με τον εξωπραγματικό μισθό που λέγεται πως δίνεται από το γραφείο του και το τελείωμα το έκανε ο ίδιος, παραδεχόμενος πως έχει πει πολλές βλακείες. (Σε αντίθεση με μένα, που άρχισα να αντιλαμβάνομαι την ορθότητα αρκετών από τα λεγόμενά του, αλλά είναι κάτι που θα το αναλύσω σε επόμενο post).

Ενώ λοιπόν οι υπουργοί και οι βουλευτές φεύγουν από την πίσω πόρτα ή με καΐκι για να γλιτώσουν από το μαινόμενο πλήθος, ο Τέο είναι αραχτός στο σπίτι του και ανεβάζει status στο προφίλ του. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει το αποκλειστικό:



drseeng

Δεν υπάρχουν σχόλια: