Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Όταν η Νάντια φεύγει από την πίσω πόρτα...

Σοκ προκάλεσε η διπλή αποχώρηση του χθεσινού «Dancing with the stars» με τη Νάντια Μπουλέ και τον Τρύφωνα Σαμαρά να είναι οι αποχωρήσαντες.

Ένα αναφωνητό έκπληξης κυριάρχησε στα studio Kappa, αφού κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως ο αγαπημένος hair-stylist του κοινού Τρύφωνας αλλά και το αγαπημένο παιδί του Ant1 η Νάντια, ήταν εκείνοι που εν τέλει αποχώρησαν.

Η Νάντια μάλιστα, είχε από την αρχή ακόμη του show την ευνοϊκή μεταχείρηση του ANT1, καθώς θεωρείται ένα από τα αγαπημένα του παιδιά, ενώ ήταν και το απόλυτο φαβορί του διαγωνισμού χορού.

Κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία είχαν συγκεντρωθεί όπως κάθε άλλη φορά, έξω από τα studios προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν δηλώσεις κριτών αλλά και συμμετεχόντων του χορευτικό show.

Η Νάντια όμως, φανερά στεναχωρημένη αλλά και θυμωμένη που δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια του Dancing, όχι μόνο δε μίλησε στους δημοσιογράφους αλλά «φυγαδεύτηκε» από την πίσω πόρτα των studios, ως γνήσια star.....

H συμπεριφορά της αυτή σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά στη σημερινή πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ενώ το κοινό που την ακολουθούσε τόσο καιρό πιστά στα τηλεοπτικά της βήματα, συνειδητοποίησε ότι η αγαπημένη του Νάντια μάλλον δε μπορεί να διαχειριστεί και με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία που βιώνει και γι΄ αυτό προβαίνει σε τέτοιου είδους σπασμωδικές κινήσεις.

Λογικό ήταν λοιπόν όλα τα φλας να πέσουν χθες στον Τρύφωνα, που αφέθηκε στην αγκαλιά του κοινού και η αγάπη του κόσμου ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνον, όπως εξάλλου ομολόγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: