Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στην Αττική

Στην περιοχή του Ρέντη, έπειτα από επιχείρηση σε φανοποιείο, το οποίο κύκλωμα χρησιμοποιούσε ως κρυψώνα και ορμητήριο για τη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Έλληνες και έξι αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 κιλά και 264 γραμμάρια κάνναβης, σε 51 αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Κατασχέθηκαν επίσης μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα Ι.Χ. φορτηγό, που χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Το βράδυ της Πέμπτης στο Μοσχάτο και ύστερα από παρακολούθηση, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 34 και 27 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηρωίνη βάρους περίπου 2,5 κιλών, 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 800 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, γι' αυτό οι έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση της ταυτότητας και τον εντοπισμό και άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης...

Ακόμα μια σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην Κυψέλη, όπου αστυνομικοί του Τ.Α. Πειραιά, συνέλαβαν ένα 42χρονο Πακιστανό, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα κιλό και 413 γραμμάρια κάνναβης, ηρωίνη βάρους 345 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και έξι κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: