Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"Οι Ελληνίδες είναι καλοντυμένες"


«Δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να χαρούμε όσο θα θέλαμε ο ένας τον άλλο. Δουλέυουμε πολλές ώρες και τον τελευταίο καιρό είναι ζήτημα αν έχουμε βγει δύο ή τρεις φορές», λέει ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας στο περιοδικό People, περιγράφοντας τη σχέση του με την καλλονή σύζυγό του, Αννα, και μιλάει για την μόλις 14 μηνών Ιζαμπέλ, ο ερχομός της οποίας τους άλλαξε τη ζωή...



«Η κόρη μας μοιάζει περισσότερο στη μαμά της, αλλά έχει αδυναμία και στους δύο... Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Αν δω ότι έχει ταλέντο, είτε ως μοντέλο, είτε ως σχεδιάστρια, θα την παροτρύνω να προχωρήσει και θα την στηρίξω».

Ο Βλάσσης βρίσκει τις Ελληνίδες καλοντυμένες και θεωρεί ότι είναι πολύ μπροστά στο θέμα του στιλ. «Οι γυναίκες είναι πια πραγματικά πολύ κομψές και ξέρουν τι θέλουν», λέει χαρακτηριστικά και παραδέχεται ότι ο ίδιος δεν έχει κερδίσει χρήματα από τη μόδα.

«Ο χώρος αυτός δεν μου επιτρέπει να κάνω περιουσία. Μπορεί να ακούγονται μεγάλα ποσά, αλλά από αυτά οι σχεδιαστές δεν κερδίζουμε πολλά χρήματα».

Σχετικά με το ποια σταρ του Χόλιγουντ τον έχει εντυπωσιάσει, ο σχεδιαστής αναφέρεται στην βραβευμένη με Οσκαρ Μέριλ Στριπ, η οποία τον εντυπωσίασε με την απλότητα, το χαρακτήρα και την κομψότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: