Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Και γνωστά ονόματα αθλητών στο κύκλωμα

Όσο περνάνε οι ώρες γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες αποκαλύψεις για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην υπόθεση εμπλέκονται ονόματα και παικτών, ένας εκ των οποίων είναι πασίγνωστος και μέλος μεγάλης ΠΑΕ, αλλά και ένας άλλος, φιρμάτος διεθνής παίκτης μεγάλης ομάδας μπάσκετ...

Στις 93.000 σελίδες της δικογραφίας για τα «στημένα» παιχνίδια συμπεριλαμβάνονται πολλά ονόματα κάποια από τα οποία θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση.

Τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές προέρχονται από τηλεφωνικές συνομιλίες, μετά από νόμιμη παρακολούθηση τηλεφώνων από τον Δεκέμβρη του 2009 και αφορούν περίπου 80 εμπλεκόμενους στα «στημένα» παιχνίδια -και όχι μόνο.

Ο διεθνής Έλληνας και εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα, φέρεται, σύμφωνα με τα στοιχεία , να στοιχημάτιζε μεγάλα ποσά στα 41 παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ύποπτα. Όσον αφορά στον διεθνή μπασκετμπολίστα -από επίσης μεγάλο σύλλογο- φέρεται να μιλούσε πολύ συχνά στο τηλέφωνο με έναν εκ των δέκα συλληφθέντων και σε κάποιες κουβέντες τους να γίνεται λόγος ακόμα και για ντόπες!!!....

Οι δικηγόροι των εμπλεκομένων στην υπόθεση κάνουν λόγο για πολλά και σημαντικά κενά στη δικογραφία. Όμως , αναγνωρίζουν ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τους πελάτες τους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποιοι απ’ αυτούς να προφυλακιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: