Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Καψής στην Κανέλλη: "Ντροπή του ΚΚΕ που σας ανέχεται!"

Μανώλης Καψής στο κεντρικό δελτίο του Mega προς την καλεσμένη Λιάνα Κανέλλη:" Μην ευτελίζετε την συζήτηση!"

Λ. Κανέλλη: Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να ευτελιστεί είναι η προσωπικότητά μου, αφού αντέχει να 'ναι δίπλα σου αυτή τη στιγμή στον αέρα!
Μ. Καψής: Είστε προσβλητική και απαράδεκτη! Σας εγκαταλείπω στην κρίση των τηλεθεατών!
Λ. Κανέλλη: Εάν δεν μ' αφήσει να μιλήσω θα τον προσβάλλω μέχρι να το κλείσει!
Μ. Καψής: Ντροπή σας και ντροπή του ΚΚΕ που σας ανέχεται!

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Μανώλη Καψή στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ ήταν καλεσμένη στο δελτίο και σχολίαζε τα μέτρα που εξήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν κάποια στιγμή πήρε το λόγο ο Μανώλης Καψής και επιχείρησε να εξηγήσει ότι είναι διαφορετικό πράγμα η χρεοκοπία από αυτό που ζούμε σήμερα.....

«Η διάλεξη του εκβιασμού έχει γίνει ειδικότητα ορισμένων, μεταξύ αυτών και εσύ» σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη και ενώ ο Μανώλης Καψής συνέχιζε να μιλάει του είπε: «Δεν πα να το πεις εφτά φορές. Δεν πρόκειται να το εμπεδώσει κανείς».

Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ ο Καψής δεν είχε αντιδράσει ακόμα λέει η Λιάνα: «Λοιπόν άκουσέ με καλά» για να ζητήσει ο Μανώλης Καψής – ευγενικά ομολογουμένως- να του μιλά και εκείνη στον πληθυντικό.

«Πουλάκι μου σε έχω πει μία φορά. Δεν πρόκειται να σε ξαναπώ. Ηρέμησε», συνέχισε η Λιάνα Κανέλη και τον Μ. Καψή να απαντά: «Σας παρακαλώ πολύ μην ευτελίζετε τη συζήτηση, το δελτίο και την προσωπικότητά σας».

«Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να ευτελιστεί είναι η προσωπικότητα μου αφού αντέχει να είναι δίπλα σου αυτή τη στιγμή στον αέρα», απάντησε η Λιάνα Κανέλη με τον Μανώλη Καψή να την αποκαλεί στη συνέχεια προσβλητική και να λέει: «Σας αφήνω στην κρίση των τηλεθεατών. Ντροπή σας και ντροπή του ΚΚΕ που σας ανέχεται».

«Ζήλεψες δόξα Πάγκαλου – Χατζηνικολάου. Δεν την επαναλαμβάνω εγώ. Δεν είσαι Πάγκαλος και δεν είμαι Χατζηνικολάου», συνέχισε η Λιάνα Κανέλλη και τελικά με την παρέμβαση της Όλγας Τρέμη που της έλεγε «έλα Λιάνα να ξαναβρούμε το νήμα της συζήτησης» ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AFTIN TIN POUTANA GIATI TIN BGAZETE STON AERA RE MALAKES