Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Με "Ράμπο" θα εμφανίζονται οι υπουργοί στις ομιλίες τους!


ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ"

Οι πρόσφατες επιθέσεις "Αγανακτισμένων" πολιτών σε Πεταλωτή, Νταλάρα και Σκανδαλίδη ανάγκασαν το Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει διακριτική προστασία των υπουργών που εξορμούν για ενημέρωση των πολιτών με ειδικούς "Ράμπο" της αστυνομίας...Από τα μέσα Μαΐου υπάρχει ολόκληρο σχέδιο για 30 περίπου εξορμήσεις υπουργών προς ενημέρωση των πολιτών σε Αθήνα και επαρχία με στόχο να αναλυθούν λεπτομέρειες του νέου Μνημονίου, να απαντηθούν ερωτήματα που αφορούν νέα φορολογικά μέτρα, συντάξεις , απολύσεις κ.λ.π. σε μια προσπάθεια κατευνασμού της λαϊκής οργής.

Όμως οι επιθέσεις στους τρεις υπουργούς της κυβέρνησης προκάλεσαν την ανησυχία του πρωθυπουργού, αλλά και των περισσότερων υπουργών (καθώς σταδιακά όλοι θα περάσουν από αυτή τη δοκιμασία επαφής, επικοινωνίας με τον πολίτη).

Κανείς π.χ. δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει αν ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος εμφανιστεί σε χώρο της περιφέρειας που πολιτεύεται (Ελευσίνα, Λαύριο κ.λ.π.) και έρθει σε επαφή με αγανακτισμένους πολίτες.

Ήδη έχει φτάσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα non paper από το Μαξίμου που ζητάει τον ορισμό έμπειρων «Ράμπο» της αστυνομίας, οι οποίοι διακριτικά θα προστατεύουν τους υπουργούς σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Στο όλο σχέδιο έχει προβλεφθεί και η δυνατότητα άμεσης μετακίνησης του υπουργού από το σημείο πιθανής του εμπλοκής με τους πολίτες με συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας ή ακόμα και με μοτοσικλέτα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΙΝΕΙ 50 ΕΔΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 20%, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ 20% ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙ;;;;;;

ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή Η Ν.Δ;;;;;;;;;;

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΩΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ". ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑ.

ΠΙΣΤΕΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25% Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ;;;;

ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΛΕΒΟΥΝ 50 ΕΔΡΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ "ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" ΟΙ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.

ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ Ε;;;;;; ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΝΟΥΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;;;