Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Άκης: "Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο θα καταρρεύσει"


Οξεία ήταν η αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου στην πρόταση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής περί άσκησης δίωξης εναντίον του για την υπόθεση των υποβρυχίων.

"Η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις μου: Με το διάτρητο, παντελώς αστήρικτο και απόλυτα αναιτιολόγητο πόρισμά της ήρθε να επικυρώσει προειλημμένες αποφάσεις και παρασκηνιακές συμφωνίες...έξω από την ίδια την Επιτροπή και τις λειτουργίες της", τονίζει ο πρώην υπουργός στη γραπτή του δήλωση και προσθέτει:

«Με αυθαίρετες κατασκευές που δεν αντέχουν ούτε στην κοινή λογική, αστήρικτους ισχυρισμούς και φαιδρότητες, νομίζουν ότι θα αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και θα εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση.

Αυτό το κατασκευασμένο κατηγορητήριο θα καταρρεύσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε θα καταρρεύσει και το πέπλο της ανωνυμίας πίσω απ το οποίο κρύβονται, εδώ και καιρό, οι πραγματικοί καθοδηγητές της σκευωρίας: Δηλαδή, τα κέντρα και τα παράκεντρα του σημερινού ΠΑΣΟΚ, με πρωταγωνιστικό ρόλο αυτών που σταδιοδρόμησαν ως παρακοιμώμενοι της εκάστοτε ηγεσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: