Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» στην Αλεξανδρούπολη

Στη σύσταση Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης Πολιτών για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, που έχει ως κεντρικό μήνυμα «καταναλώνουμε ότι παράγουμε», προχώρησαν φορείς της Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται πως το κίνημα «καταναλώνουμε ότι παράγουμε», ιδρύθηκε με αφορμή την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, με στόχο τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και της εγχώριας παραγωγής, καταναλώνοντας ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες και με απώτερο σκοπό την αλλαγή της ελληνικής καταναλωτικής συνείδησης.

Όπως τονίσθηκε στη συνεδρίαση που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, μέσα από δράσεις που θα αναλάβει το κίνημα, επιχειρείται να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, να μειωθεί η ανεργία, να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων, να στηριχθεί ο εγχώριος τουρισμός, οι αγρότες αλλά και οι Έλληνες παραγωγοί.

Στη Συντονιστική Επιτροπή, συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Δήμο Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, την Ομοσπονδία Εμπορικών Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Έβρου, την Ένωση Ξενοδόχων, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Έβρου, κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: