Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Γ.Πεταλωτής: "Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις"


ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΕΣ;

"Δεν θα πτοηθούμε. Δεν θα δεχθούμε να πάμε στην εποχή των Γκοτζαμάνηδων", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος πεταλωτής σχολιάζοντας τις ολοένα και περισσότερες επιθέσεις που δέχονται κυβερνητικά στελέχη από "αγανακτισμένους" πολίτες...



Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm ο κ. Πεταλωτής είπε: "Τότε ήταν ακροδεξιοί, τώρα είναι κάποιοι που θεωρούν ότι μπορούν να είναι προοδευτικοί ή αριστεροί. Αυτά είναι από ανθρώπους που δεν έχουν πάρει ούτε μια άμεση ψήφο από τον ελληνικό λαό. Ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Σκουρλέτης, που δεν ξέρω από πού προήλθε".

Σχετικά με το μεσοπρόθεσμο και τις αντιδράσεις βουλευτών ο κ. Πεταλωτής σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό που οι βουλευτές έχουν και λένε τις απόψεις τους. "Είναι άλλο να λέμε τις απόψεις μας και άλλο να στηρίζουμε την πολιτική της κυβέρνησης και τα δύσκολα νομοθετήματα", είπε.

Ο κ. Πεταλωτής απέρριψε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος λέγοντας: "Υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη θέση του πρωθυπουργού. Θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιηθεί αυτός ο πολύ σημαντικός θεσμός, εφόσον υπάρχουν ερωτήματα και ζητήματα που δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν τίθεται τώρα τέτοιο ζήτημα"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Σκουρλέτης, που δεν ξέρω από πού προήλθε".

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ Ο Κ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ;

Ανώνυμος είπε...

πεταλωνε αλογα στο χωριο του και τωρα πεταλωνει εμας....