Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τι βλέπετε σε αυτήν την φωτογραφία;


Η εικονιζόμενη ονομάζεται Emilia Attias και είναι διάσημο μοντέλο και ηθοποιός στην Αργεντινή. Πέρα από τα προφανή προσόντα της, η 24χρονη Emilia έχεi γίνει ιδιαίτερα γνωσή στην πατρίδα της, εξαιτίας της φημολογίας ότι μεγάλωσε σε ένα… στοιχειωμένο σπίτι!

Ετσι τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια σε συνεντεύξεις της, αλλά και η οικογένειά της,...



περιγράφοντας διάφορα "ανεξήγητα" φαινόμενα που έχουν συμβεί στο πατρικό της σπίτι. Παράξενοι ήχοι, τρομακτικές κραυγές, βήματα μέσα στη νύχτα, είναι μερικά μόνο από τα περιστατικά που -λεει ότι - έχει βιώσει το πανέμορφο μοντέλο.

Η κατοικία σήμερα ανήκει στον αδελφό της Emilia, ο οποίος πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να αναθέσει στον εργολάβο Darío Heredia την ανακαίνισή του. Εκείνος, επισκέφτηκε τον χώρο και τράβηξε κάποιες φωτογραφίες από όλους τους χώρους του σπιτιού, ώστε να οργανώσει καλύτερα την ανακατασκευή του.

Όταν αργότερα είδε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει, παρατήρησε μία παράξενη φιγούρα σε μία από αυτές. Αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και της φωτογράφησης υπήρχαν μόνο δύο άτομα στο σπίτι: ο ίδιος και ο αδερφός της Emilia.

Συνεπώς, λέει, αυτή η φιγούρα που μοιάζει ξεκάθαρα με έναν άνθρωπο και μοιάζει σαν να έχει κρυφτεί σε μία ντουλάπα του σπιτιού, δεν έπρεπε να υπάρχει στη φωτογραφία.

Αμέσως, έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα με το "φάντασμα" στην εφημερίδα Cronica της Αργεντινής, η οποία ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα για να μάθει ποιος κατοικούσε σε αυτό το σπίτι πριν την οικογένεια της Attias.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο χώρος αποτελούσε πριν από πολλές δεκαετίες, την κατοικία μίας πολύτεκνης οικογένειας. Μία ημέρα, καθώς έπαιζαν ανέμελα στη θάλασσα, το μεγαλύτερο από αυτά πνίγηκε την ώρα που κολυμπούσε. Μετά από αυτό, η οικογένεια εγκατέλειψε το σπίτι μετακομίζοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η παρακάτω φωτογραφία, έχει υποστεί ειδική επεξεργασία από την εφημερίδα, για να φανεί πιο καθαρά η "περίεργη" μορφή. Το δικό μας σχόλιο είναι ότι "παραείναι αληθινό για να είναι... φάντασμα"! Το δικό σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: