Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Ποιοι είναι οι αξιωματικοί που συνελήφθησαν για του εκβιασμούς;


ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της Ελληνικής Αστυνομίας και με εξαιρετικο βιογραφικό είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής Ι.Κ. ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για εκβιασμό σε βάρος ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων στην παραλιακή...Θεωρείτο μάλιστα ιδιαίτερα ελπιδοφόρος και με προοπτικές περαιτέρω αναρρίχησης στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ανώτερος αξιωματικός ο οποίος έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τα δύο τελευταία χρόνια ήταν προϊστάμενος του τμήματος εκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων και νωρίτερα διοικητής του Α.Τ. Ελληνικού.

Όχι τυχαία όπως αποδείχθηκε, αφού και ο δεύτερος επίορκος αξιωματικός είναι ο εν ενεργεία διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελληνικού !

Οι δύο κατηγορούμενοι παρακολουθούνταν για καιρό έπειτα από καταγγελίες ιδιοκτητών καταστημάτων νυχτερινών κέντρων, τους οποίους πλησίαζαν και τους ζητούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να «κάνουν» τα στραβά μάτια σε παραβάσεις του υγειονομικού και ποινικού κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: