Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"Αγανακτισμένοι" αποδοκίμασαν τον Σκανδαλίδη στη Χίο!


ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ...

Τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη, αποδοκίμασαν σήμερα οι κάτοικοι της Χίου, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από το κτίριο της νομαρχίας του νησιού.

Από τις 2 το μεσημέρι 300 περίπου εργαζόμενοι και αγρότες "εφοδιασμένοι" με αυγά συγκεντρώθηκαν περιμετρικά του κτιρίου της νομαρχίας και αποδοκίμασαν τον υπουργό φωνάζοντας συνθήματα,...



την ώρα που εκείνος έμπαινε στο κτίριο.

Αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου, ενώ κάτοικοι έχουν τοποθετήσει κάδους απορριμμάτων στους γύρω δρόμους, προκειμένου να εμποδίσουν τη διαφυγή του υπουργού.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στις ειδησεις του ΑΛΤΕΡ με τον Νικο Χατζηνικολαου, σχολιαζοντας ο Γ. Κιρτσος το συγκεκριμενο περιστατικο, ειπε πως ο Κ. Σκανδαλιδης ειναι ενας σοβαρος πολιτικος και δεν ειναι σωστο να τους βαζουμε ολους στο ιδιο στο ιδιο σακι.
Σοβαρο και εντιμο ΘΕΩΡΟΥΣΑ κι εγω και τον Κ. Σκανδαλιδη και καποιους αλλους πολιτικους, τοσο απ το ΠΑΣΟΚ, οσο και απο τα αλλα κομματα. Φροντισαν ομως οι ιδιοι αυτοι πολιτικοι να να μπουν στο ιδιο σακι με τους ανεντιμους.
Αυτοι διαλεξαν να στηριξουν τους προδοτες, τους πρακτορες, τους κλεφτες, τα αποβρασματα.
Αυτοι καλυπτουν τους θυτες, αυτοι αφηνουν στο ελεος τους τα θυματα.
Και οσο δεν καταγκελουν ανοιχτα και ονομαστικα τους ενοχους και δεν παραιτουνται για να προστατευσουν το λαο, τη χωρα, την ιστορια μας, ειναι κι αυτοι το ιδιο προδοτες, το ιδιο ενοχοι. Και τα γιαουρτια, τα αυγα και οι μουντζες, ειναι χαδια γι αυτους.
Δεν γινεται αυτοι να επιτιθενται με βια και ο λαος να αμυνεται με πολιτισμο.
Αλλα και νοι "αξιοτιμοι" κυριοι μεγαλοδημοσιογραφοι, ενα γραναζι αυτου του αισχρου συστηματος ειναι.